Aquesta activitat ja s'ha realitzat!

2 de desembre a les 19h
Cia. LEAMOK
Teatre. 60 minuts. A partir de 14 anys

Aquesta activitat forma part del cicle Barcelona Districte Cultural

LÁZARO és una adaptació lliure del clàssic espanyol El lazarillo de Tormes. És la mateixa història universal que tots coneixem. Lázaro comparteix la seva història i la seva “litrona”. Els amos del segle XXI no són els mateixos que els del XVI. L’espavilat es porta al seu col·lega Marco, que fa música. Ens explica les seves penes, però almenys amb una mica de flow. La companyia valenciana LEAMŎK combina les danses urbanes, les mescles i el rap per fer un retrat lliure, gamberro i subversiu del jove i amigable Lázaro.

Si el Lazarillo de Tormes visqués al nostre present, com seria? Com parlaria? A què es dedicaria el nostre personatge?. En menys de dos anys l’espectacle s’ha representat més de mil vegades, entre les quals a la Mostra d’Igualada i al festival de teatre jove RBLS, ha estat premiat per la Fundació SGAE al Festival de Tardor Russafa Escènica. Està recomanat també per la “Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales“. Lázaro és un espectacle que parla honestament i sense embuts de violència, de drogues, d’emocions, de desigualtat i injustícies durant uns 40 minuts. 

Interpretació, dramatúrgia i direcció: Roberto Hoyo Producció musical i música en directe: Marco Ferreira Disseny d’il·luminació: Francisco Javier Giménez

Tags: teatre

Articles relacionats

Salve Regina 25/11
Pruna 30/6