LAS MARTES 21/05

Divendres 21 de maig a les 19h

LAS MARTES

Cia Espectaculs

Teatre. 50 minuts  A partir de 10 anys

Las letras ninjas és una barrabasada còmica amb música en directe que parteix del següent plantejament: el futur de la humanitat depèn d’aprendre a fer lletres amb el cos. Tres agents especialitzades han muntat una masterclass amb aquest objectiu. La bona notícia: elles són aquí per donar relleu al seu saber del futur. La dolenta: si no aprenem a fer lletres amb el cos s’acabarà el món. Las letras ninjas proposa un futur apocalíptic com a marc, una solució absurda com excusa, un format còmic com a via d’accés i una crida a l’acció com a conseqüència.

Dramatúrgia: Raquel Loscos  Direcció: Jaume Vinyas  Disseny de vestuari: Cinta Moreno  Disseny d’imatge: Sergi Tomico  Fotografia: Núria Gámiz  Intèrprets: Patricia Medina, Mercè Boher i Cristina Martínez


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 14 de maig  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Articles relacionats

CONTADO POR ELLAS. REPUBLICANAS Y ANTIFASCISTAS 4/06
SACARINA 14/05

Article Destacat