La Quela 24/3

Espectacle realitzat!

24/3 a les 18h
Broda Bros

Espectacle familiar
Dansa. 30 minuts. A partir de 3 anys
Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Aquest és un espectacle per als més petits, amb dramatúrgia de Roser Ros i la direcció artística de la companyia de dansa urbana Brodas Bros.

La Quela, que ben bé podria ser la neta de “la masovera se’n va al mercat”, és la protagonista d’aquesta proposta escènica de petit format que anirà enfilant ritmes i rimes nascudes del retrobament de la paraula amb el cant i el moviment.Aquesta proposta, on el nou i el vell es tornen a donar la mà, s’inspira en el repertori de la tradició oral i el recrea a través de l’experimentació amb llenguatges escènics com la música, la dansa contemporània i el Hip Hop.  

Brodas Bros

Companyia internacional de hip hop, dansa i cultura urbana. Creada l’any 2006 pels germans Pol i Lluc Fruitós a qui es van sumar des dels seus inicis altres dues germanes, la Clara i la Berta Pons. La companyia va ser pionera en portar els seus treballs de dansa urbana a grans teatres, sumant 200.000 espectadors entre tots els seus espectacles: ‘Brodas bros’, ‘Concert concepte’, ‘4hermanos’, ‘Br2’, ‘Vibra’, entre d’altres.

Guanyadors del campionat de món SDK, el Eurobattle 2012 i Justedebout Spain en nombroses ocasions i nominats als Premis Max com a millor elenc 2017 i com a millor espectacle de carrer 2018, Brodas Bros han treballat amb altres companyies com el Tricicle o el Circ du Soleil.

Articles relacionats

Galetes de formatge 23/3
Debat Dones Artistes 29/3