La Mostra del Joc i la Joguina 2022

A causa de les noves restriccions, l’aforament de les activitats i de la mostra passaran a ser del 70%!

calendari d'horaris de la mostra del joc i de la joguina
Imatge 1 – Calendari d’activitats de la mostra del joc i la joguina

Dimarts 7 de desembre és el toc d’inici per les inscripcions de les activitats suplementàries de la mostra del joc i de la joguina de l’Eixample.

Un any més arriba aquesta mostra, que obre les seves activitats des del 15 de desembre d’engany fins al 4 de gener del 2022, i que va destinat a totes les famílies que tinguin infants d’entre 0 i 12 anys. Els horaris seran d’11 a 13 h i de 16.30 a 19.30 h, però, no cada dia podreu trobar aquests horaris, sinó que en funció de la setmana. Al mateix article us adjuntem una imatge il·lustrativa dels horaris d’aquesta mostra. (Imatge 1)

La mostra és un espai lúdic de joc per a tots els públics on poder descobrir, experimentar i gaudir amb les últimes novetats en jocs i joguines sense oblidar-nos dels grans clàssics.

Gran oportunitat de jugar en família i de rebre assessorament per un consum responsable, no sexista i respectuós amb el medi ambient. Diversos espais adreçats a diferents grups d’edat i de gaudir de totes les activitats complementàries a la mostra com tallers per a grans i petits, cinema, espectacles…

Aquest any el funcionament és  diferent respecte de l’anterior edició, de manera que enguany, l’accés a la mostra té un preu d’1,50 € per infant i dia, no cal reserva, però si que hi ha aforament limitat. La mostra també hi ha activitats complementàries, i aquestes si que necessiten reserva prèvia per a poder-hi accedir.

Per a més informació de la mostra, accedeix a la web del Casal Infantil de Cotxeres Borrell.

Les activitats de la mostra en format PDF

 

Tags: mostra del joc i de la joguina

Articles relacionats

Núvols amb Nadons 17/12
Agenda cultural de Sant Antoni