KL’AA, LA TEVA CANÇÓ 26/03

Kl’aa, la teva cançó
Escènic/musical .
Data: Divendres 26 de març a les 17h i 18.30h (dos passis)

Durada: 40 minuts Edat: de 0 a 5 anys

Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Poc a poc surto del niu, on soc? Qui soc? Amb cada so i amb cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i als altres. Amb la brúixola de la curiositat m’allunyo de casa per descobrir nous indrets i fer el meu camí, la meva cançó. KL’AA és un espectacle/concert de creació dirigit als més menuts. La base de l’espectacle és la veu (tres veus femenines) i el moviment.  KL’AA significa cantar en llengua hadzabe. Hem volgut anar a parar a l’Àfrica Oriental perquè allà, a la Gran Falla de Rift. és un dels indrets on s’han trobat les restes paleontològiques i arqueològiques dels homínids més antics. Anem a l’origen de la comunicació humana.

Intèrprets: Laia Piró, Neus Umbert i Esther Westermeyer Composició i direcció musical: Viv Manning Direcció escènica: Claudia Moreso Escenografia: Martí Doy Il·luminació i so: Inspira Teatre i Guillem Bonfill Producció: Inspira Teatre


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 19 de març podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic al primer passi o clic al segon passi (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Tags: familiar

Articles relacionats

KL’AA LA TEVA CANÇÓ 26/03
PAISATGES I RETRATSASTROMÀNTICS

Article Destacat