Dissabte 10 d’octubre a les 11h i a les 12h
Dansa, David Vento Dance Theater
4rt TANGENT, Festival de les Arts de l’Eixample
Lloc: Mercat de Sant Antoni (placeta C/Tamarit, entre C/Urgell i C/Borrell)

Indala proposa un recorregut escènic en el que es descobreix l’ésser humà amb les seves formes primitives i contemporànies, la influència dels rituals en la transmissió de missatges de caràcter social i com aquests constitueixen una defensa instintiva del propi ésser davant el desenvolupament unilateral de la intel·ligència i el seu influxe antisocial. La  companyia David Vento és multidisciplinar, aglutina dansa, teatre físic i circ amb el breakdance com a base.

Després d’haver format part de companyies de dansa urbana com Dani Panullo Dance Co. o Circle of Trust, i en formacions de diferents estils de dansa i haver participat en el programa de creació artística Watermill Summer Program: a laboratory for performance, en The Watermill Center, Nueva York, on va començar a treballar com a director, escenògraf i dramaturg Robert Wilson, David Vento crea la seva pròpia companyía. En
el 2018 rep el 1º Premio del Certamen Jóvenes Creadores Urban Facyl i el 1ª Premio en el Certamen de Jóvenes Creadores de Madrid per la seva peça INDALA.


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: 

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat. 


Procediment de reserves:

A partir del  dissabte 3 d’octubre  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

Articles relacionats

4rt TANGENT Festival de les Arts de l’Eixample
Dia de la Música

Article Destacat