Hip Horns Brass Collective 19/7 – CC Cotxeres Borrell

Dimecres 19 de juliol de 2023
A les 20 h

Música hip hop & funk

La música de Hip Horns no pretén imitar les bandes tradicionals de New Orleans com Rebirth Brass Band, Soul Rebels o Hot 8 Brass Band, sinó oferir- ne una visió pròpia a través del hip hop i elements d’altres estils com per exemple el gospel, el funk, el neosoul o el R’n’B.

Hip Horns Brass Collective: Àlvar Monfort, Albert Costa, Nil Villà, Martí Soler, Gregori Hollis, Alba Pujals i David Parras.

Coordina: Centre Cívic Cotxeres Borrell
Lloc: Mercat de Sant Antoni (Tamarit, entre Borrell i Urgell)

No cal reserva prèvia
Aforament limitat

 Descripció companyia 

L’any 2022, Hip Horns Brass Collective publica els seus primers singles una autèntica bomba amb “The Dream” col·laborant amb la rapera anglesa R.A.E, una de les cantants més importants de l’escena underground londinenca. En segon lloc llença “Thunder”, una delícia de producció que compta amb la col·laboració de Miron Rafajlović, un trompeta de prestigi internacional.

El 30 d’octubre, dos anys després de la mort de MF DOOM, un dels rapers i productors més emblemàtics del segle XXI, Hip Horns Brass Collective presenta Brassvillain, un tribut al disc de culte Madvillainy de MF DOOM i Madlib. Aquest tribut compta amb la col·laboració de Las Ninyas del Corro, Ana Tijoux, Escandaloso Xpósito i Rodrigo Laviña. Brassvillain a més de ser un homenatge musical, també esdevé una gran epopeia gràfica on el polifacètic artista Hermes LeBleu desplega tota la seva versatilitat.

 

Tags: #tangent23, música, Tangent

Articles relacionats

Alba Careta Group 12/7 – CC La Casa Elizalde
Vols més informació de l’escola?

Com reservar les entrades?

IMPORTANT: Tots els espectacles es poden reservar EL DIVENDRES ANTERIOR de l’espectacle, menys a aquells que s’indica que no fa falta

De 9h a 21h pots venir al centre a adquirir la teva entrada.
Carrer Viladomat 2

IMPORTANT: Tots els espectacles es poden reservar EL DIVENDRES ANTERIOR  de l’espectacle, menys en aquells que no fa falta