Aquesta activitat ja s'ha realitzat!

Dijous 30 de març a  les 19h
Cantautor

Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Henrio és el projecte independent de l’igualadí Enric Verdaguer, teclista del grup Pantaleó que, en aquest vessant més intimista i com a cantautor, evoca paisatges sonors d’aires folk, molt vinculats a la nostàlgia i la sensibilitat amb lletres introspectives i poètiques. El 2022, i després de publicar tres singles, ha enregistrat i autoproduït ‘Help Me Understand’, el seu primer EP amb cançons que parlen de la maduresa, el pas del temps i els mites de l’amor romàntic. Al Barcelona Districte Cultural presenta aquestes cançons i, molt probablement, els temes que formaran part del seu primer àlbum que està previst que surti a la llum al llarg d’aquest any 2023.

Establert a cavall entre la seva Igualada natal i Liverpool, on va estudiar composició i producció musical a la LIPA, la universitat fundada per Paul McCartney, Enric Verdaguer ha publicat tres singles autoeditats sota el nom d’Henrio, el seu projecte artístic personal: ‘Together’, ‘Moonglow (I could love you)’(2020) i ‘Who Am I?’(2021) i l’EP ‘Help me Understand’ presentat al Festival Vida en format acústic.

A banda d’Henrio, Verdaguer ha format part de la banda de Clara Peya com a cantant del seu disc ‘Perifèria’, i com a teclista del grup Pantaleó.

Articles relacionats

Debat Dones Artistes 29/3
El holocausto de las flores 31/3

Article Destacat