KETETE EL FILL DE LA SHINDO

Aquesta exposició es va realitzar el 2020

Del 2 al 31 de març
KETETE EL FILL DE LA SHINDO contes tradicionals
Il·lustradora: Ana Novella

Pintura

Sembla una frase típica però… Tot va començar durant el confinament. El món es va aturar i jo em vaig acostumar ràpidament, casa meva era una còmoda gàbia, em sentia protegida, i un vespre em va trucar en Pierre i em va explicar que tenia una idea, em volia proposar d’il·lustrar un conte popular africà, una història sensible que recolzés a la dona i d’inclusió. Vés-t’ho pensant…, va dir. L’endemà em vaig aixecar amb imatges de poblats i paisatges africans al cap.
Em vaig informar sobre Tanzània, la gent, la indumentària, els animals, els paisatges… Vaig començar a esbossar les idees més i més, fins endinsar-me en aquella història que jo podria transformar fent i desfent i que m’allunyava de la meva actual realitat.
Meravellós! Vaig trobar una porta que em permetia entrar a una altra dimensió, on
podria crear els personatges i gaudir molt, submergint-me a un món groc i lluminós que dia a dia agafava forma.

Va acabar el confinament i encara seguíem. En Pierre va començar a dissenyar, en maquetar i reorganitzar les imatges i els fulls impecablement fent que tot màgicament encaixés…

Kitete’ és un preciós conte africà sobre els nens especials o amb discapacitat. Un conte originari de Tanzània que ens parla de maternitat, d’amor cap als fills i d’aquest vincle tan especial que s’estableix entre els germans.

http://ketete.barcelonarte.com/

Articles relacionats

DE DOL (un Hamlet avui) 15/01
JUGANT AMB ELS COLORS

Article Destacat