Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

JORDI COSTA PLAZA

Tècnica mixta
Del 5 al 27 d’Octubre 

Conscient, no sé d’influències,
ni reconec la inspiració
Només em calma

Després d’una recent etapa de la més absoluta simplicitat, de silenci i dualitat entre un procés de recolliment i alhora d’expansió d’un mateix, d’un retorn als inicis i al no-res per copsar justament el tot, Jordi Costa torna a fer un petit gir inesperat.

Actualment l’obra d’aquest artista s’ha omplert de veladures, de capes de significació, de textures i matisos. Treballa a partir de diferents sediments de pintura i massilla que curosament deixen veure les anteriors pells que l’han fet créixer. I enmig d’aquest valuós substrat, emergeixen formes i geometries, representacions gràfiques que com si fossin els plànols d’una nova edificació o civilització ens parlen de futur i esperança.

Amb els blancs de l’anterior etapa, Jordi Costa va aplanar el terreny, un espai al qual ara hi ha integrat el pas del temps, compactat i reposat, el que ens explica qui som i alhora ens permet projectar un nou començament. Noves formes que emergeixen blanques, pures i lluminoses, i que per contrast esdevenen magnètiques.

Extracte de l’article de Mireia Puente Vilardell sobre l’obra actual.

Articles relacionats

Artepoli 2021
Dones entre colors
Menú