ALBA SOLER

Tècnica Mitxa
Del 3 al 29 de setembre

“Tots els infants neixen artistes, el problema és si aconsegueixen seguir sent-ho quan creixen”.  Això és el que em va passar a mi, i avui dia segueixo dibuixant. 

Em dic Alba, i la il·lustració per mi és una manera de transmetre emocions. Em considero una artista independent que busca deixar el seu granet de sorra en aquest món. Les meves obres estan centrades en el personatge femení, a partir del rostre de la dona i de les seves expressions. A l’hora de pintar el més important, més enllà de la tècnica o de la qualitat pictòrica, és transmetre. Suposo que utilitzo el rostre femení, ja que m’identifico més amb ell a l’hora d’expressar-me. 

Per mi la pintura és una teràpia, ja que quan dibuixo no penso més enllà del paper. Crec que tots tenim una tècnica per ordenar les nostres idees quan estem indecisos, enfadats o confosos, i la meva manera de fer-ho és plasmar-ho al paper. Aquestes obres que exposo són fruit d’aquests moments en el que m’he sentit una mica Mafalda cridant “pareu el món que vull baixar”, però també són el resultat de bons moments en els quals simplement estava inspirada i amb ganes de fer això que m’apassiona: pintar. En aquesta exposició, presento les obres originals creades íntimament al menjador de casa meva, amb el sol donant-me energia i el pinzell impregnat d’idees.

Per últim voldria donar les gràcies a la Montse Cesarini del Centre Cívic Cotxeres Borrell per creure en mi i donar-me l’oportunitat d’ensenyar la meva obra.

Tags: exposicio

Articles relacionats

Actual
Maria_You2b 5/11