EL PEQUEÑO PONI 16/04

El Pequeño Poni

Data: Divendres 16 d’abril a les 19h

Companyia Flyhard Produccions

Durada: 65 minuts Edat: a partir de 12 anys

Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

És normal ser diferent? Ha de ser castigada, la diferència? Podem sacrificar la llibertat de ser diferents a la tranquil·litat d’estar segurs? Fins on hem de defensar la nostra diferència? Fins on l’hem de sacrificar per conviure amb normalitat?

Una motxilla amb els personatges de The Little Pony, tendres ponis de llargues pestanyes i crins pentinades que vesteixen els colors més dolços de l’arc de Sant Martí. Una motxilla rosa. La motxilla rosa i dolça que un nen de 10 anys porta cada dia a l’escola, la motxilla amb la qual dorm, la motxilla a la qual vol abraçar-se. Però és un nen. I la motxilla és rosa. I els seus companys d’escola es mofen d’ell i l’ataquen. Així que la direcció de l’escola li prohibeix tornar a portar la motxilla a l’escola. I la mare, per evitar problemes, decideix llençar-la a les escombraries.

I el nen, qui no ha fet res més que enamorar-se dels personatges d’una sèrie de dibuixos que passen per la petita pantalla, es converteix en víctima per partida doble: ell, que és l’agredit, sembla que també sigui el culpable de l’agressió.

Dramatúrgia: Paco Bezerra Direcció: Mercè Vila Godoy Repartiment: Glòria Sirvent i Sergio Matamala Música original i espai sonor: Dani Nel·lo Vestuari: Laura García Escenografia: Elisenda Pérez


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 9 d’abril  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Articles relacionats

LA MEVA SETMANA EXTRAORDINÀRIA AMB LA TESS 23/04
Procediment i reserves

Article Destacat