DE DOL (un Hamlet avui) 15/01

Divendres 15 de gener a les 19h

De dol (un Hamlet avui)

Monòleg

Durada: 60 minuts      Edat: a partir de 14 anys

El dia de l’aniversari de Hamlet d’aquest any hi haurà dues absències importants, el pare i la mare. El monòleg interior que passa com una anovulació per damunt del públic, ens portarà a recórrer la vida d’un home que podria ser qualsevol de nosaltres. Aforaran les ferides que només recordem quan se’ns en fa una de nova. L’amor, la família, i entremig la vida que ens pensem que vivim, però sovint és ella que ens viu a nosaltres. Un heroi del S.XXI que no sap que ho és. Un valent que s’arrisca a mirar la veritat. Obra poètica i amb humor, que sense aquests ingredients hi ha tràngols impossibles d’empassar.

Aquesta peça està escrita amb vocació d’inclusió de gènere.

Dramatúrgia i direcció:  Queralt Riera  Interpretació:  Carles Goñi   Producció: : Carles Goñi & NUQart  Escenògrafa: José Menchero Vestuari: Queralt Riera


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del divendres 8 de gener podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Tags: cultura, programació, teatre

Articles relacionats

CRIT MUT 30/04
KETETE EL FILL DE LA SHINDO

Article Destacat