CRIT MUT 30/04

Divendres 30 d’abril a les 19h
Crit Mut
Cia. Los espejos son para mirarse

Guanyadora del 3r Premi de la 3a Convocatòria del Laboratori d’Arts Escèniques Tísner

Teatre Durada: 60 minuts  Edat: a partir de 12 anys

Tres dones, dues èpoques, entrellaçades per qüestionar la violència, la maternitat i la infància. Una nena (anys 70) pren com a referent a Ulrike Meinhof, periodista alemanya que veu la violència contra l’Estat com única via per a ser escoltada per aquest, una rodamón (anys 20, segle XXI) decideix viure al carrer per a ser realment lliure. Amb una escenografia mòbil sobre la qual es projecten videocreacions que reflecteixen la imaginació de les protagonistes, altres personatges o documents històrics.

Direcció: Ángela Palacios i Paloma Remolina Gallec Dramatúrgia i interpretació: Ángela Palacios Videoprojeccions i tècnic: Jan Ugarte Música i espai sonor: Alba Rubió Fotografia: Carlos Montilla  Producció i companyia: Los espejos son para mirarse


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 23 d’abril  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Tags: laboratori tísner, teatre

Articles relacionats

LA RATA PIRATA, I ALTRES AVENTURES PER CRÉIXER 26/02
DE DOL (un Hamlet avui) 15/01