CARMEN Y LOLA 21/01

Carmen y Lola
Dir Arantxa Echevarria (2018)

Data: Dijous 21 de gener a les 19h
Durada: 103′

Xerrada/col·loqui a les 18h*: “Carmen y Lola”, una història que reflecteix o reprodueix? a càrrec d’Elena Longares, activista lesbiana i LGTBI. Membre de LesBicat.

Carmen és una adolescent gitana que viu a l’extraradi de Madrid. Com qualsevol altra gitana, està destinada a viure una vida que es repeteix generació darrera generació. Un dia coneix a la Lola, una gitana poc comuna que somnia amb anar a la universitat. De seguida s’enamoren i intentaran portar la seva relació endavant tot i el context social que les envolten. Guanyadora de 2 premis Goya entre d’altres.

Elena Longares. Activista lesbiana i LGTBI. És membre de LesBicat, grup de dones Lesbianes i Bisexuals de Catalunya i, com a tal, ha participat en el procés de presentació de la Llei 11/2014 al Parlament de Catalunya, format part de la Campanya Feminista pel Dret a la Reproducció Assistida i fa incidència política en favor del drets sexuals i dels drets de les persones LGTBI. Professionalment treballa en l’àmbit LGTBI, especialment en l’àmbit de la salut i de la no discriminació en entitats LGTBI i de VIH i sida i ha dirigit l’informe de l’Estat de la LGTBI-fòbia a Catalunya de l’Observatori contra l’Homofòbia durant els anys 2015, 2016 i 2017.

 


Tràiler:

 


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: 

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat. 


Procediment de reserves:

A partir del dijous 14 de gener podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Articles relacionats

MARIA LA BLANCO 18/2
VENTURA del 10/11 al 07/12