CANTA DIVA 27/01

Dimecres 27 de gener a les 19h
Canta Diva

Una vida apassionada amb un final tràgic, una ambició desmesurada per assolir l’èxit molt car d’aconseguir, una vida dedicada a l’òpera. Un espectacle per a descobrir la part més íntima de la diva per excel·lència del S. XX. Maria Callas, la gran diva.

Soprano: Laia Camps


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del dimecres 20 de gener  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Articles relacionats

JUGANT AMB ELS COLORS
QUERALT LAHOZ 4/03

Article Destacat