BREAST RIPPER 28/05

Divendres 28 de maig a les 19h  

BREAST RIPPER

Cia. Pilar Rodríguez Catón

Dansa. 30 minuts. A partir de 12 anys

“Un halo de misteri i foscor amaga una perversitat i crueltat perpetuada sistemàticament per segles, però la resistència nècia es nega a ser cremada, encara continua. La batalla és desesperant, però alguna vegada estem molt a prop de trencar alguna cosa.”

Aquesta peça està inspirada en els escrits de Silvia Federici, específicament en el llibre “Calibán i la bruixa”, que parla de la gran caça de bruixes que va tenir lloc a Europa en l’edat mitjana i com aquesta campanya del terror en contra de la dona va ser clau en l’estratègia de creixement i imposició del sistema capitalista.“Breast Ripper” és una construcció fantàstica que parla de la lluita de les dones en una eterna cerca d’autonomia, igualtat i alliberament. Bruges, heretges, dones armades en les croades, nosaltres, les dones objecte en la societat actual; totes en una batalla tan contemporània com històrica. Una batalla física i ideològica és l’imaginari a utilitzar per a la creació coreogràfica d’aquesta peça, que evoca força, persecució, cacera i conjurs.

Creació i Interpretació: Pilar Rodriguez Cató  Assistenta de direcció: Sol Vázquez

Música Original: Kristoffer Wilhelmsson /Mati Muñoz  Art i Vestuari: Pilar Rodriguez Cató i Yamila Marzialetti


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 21 de maig podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Articles relacionats

CONTADO POR ELLAS. REPUBLICANAS Y ANTIFASCISTAS 4/06
LAS MARTES 21/05

Article Destacat