BOJOS PER L’ÒPERA 24/02

Dimecres 24 de febrer a les 19h
Bojos per l’òpera

Un viatge pel repertori operístic més divertit i popular. Protagonitzat per Laia Camps (soprano) i Joan Martínez Colás (tenor) ens interpretaran les àries i duos més famosos i divertits d’òperes com “El Barber de Sevilla” o “Les Noces de Figaro” per a gaudir de l’òpera com mai ho has fet abans!

Soprano: Laia Camps  Tenor: Joan Martínez Colàs


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del dimecres 17 de febrer  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Articles relacionats

JUGANT AMB ELS COLORS
CANTA DIVA 27/01