Admira, mirada i drama – 19/4 al 21/5

Un projecte d’Elsa Nattorio
Pintura
DeL 19  d’abril al 21 de maig

Admira, mirada  i  drama. Tres paraules formades a partir de les mateixes lletres defineixen aquesta exposició i simbolitzen la seva naturalesa canviant i ambigua. El temps s’atura mentre l’artista crea i, a partir del seu art, intenta representar el pas del temps. D’aquí es desprèn l’essència melangiosa de les seves pintures atemporals, sovint al voltant de col·lectius vulnerables.

ELSA NATTORIO És el pseudònim de l’artista darrere del concepte “Admira, mirada i drama”. G.C.V. (1979) Gerard Costa Villà.

Que el privilegi no et privi de l’empatia.

Haver nascut home blanc del primer món amb tots els privilegis que implica no ha d’impedir tenir empatia cap a altres col·lectius. Elsa Nattorio és una reivindicació del paper de l’home en el feminisme i del paper de l’home occidental en la lluita pels drets humans.

Ja a la seva infantesa havia experimentat amb la pintura a l’oli i el dibuix. Fins que un dia va descobrir la vessant terapèutica de l’art, l’art com una forma de meditació i introspecció. Crear sempre ha sigut un salvavides. Va estudiar Psicologia a la UAB per acabar-ho deixant per la seva vocació. Va estudiar Il·lustració i disseny gràfic a l’EAPG. Actualment la seva carrera s’ha centrat en el disseny gràfic i la il·lustració. Va viure molts anys a Osona i Suècia. Durant aquest temps va il·lustrar contes i va començar projectes vinculats amb l’humor gràfic, sempre amb un toc humanista, existencialista i alhora crític amb el món que ens rodeja, en els que segueix dedicant gran part del seu temps. Ha exposat a alguns centres de Barcelona i rodalia.

Tags: pintura

Articles relacionats

Petjades 20/5
Pur ti miro Trio il canto 15/6