TWIN | Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Música

Dupla

TWIN presenta Dupla, el seu primer LP. Aquest treball suposa una revelació de la seva ànima musical, on s’endinsa al territori del pop, però sense oblidar les textures i sonoritats més denses i fosques, fent-ne una picada d’ullet a la cultura club. Aquest àlbum és un cant a la dualitat, un reflex de la llum i la foscor que coexisteixen a TWIN. Tot un viatge emocional emparat per beats i sintetitzadors.

En tots els camins hi ha un punt d’inflexió, un moment en el qual tot es veu de forma clara i concisa. És just en aquest precís instant, en el qual neix TWIN. Un projecte que no ha parat de créixer des del seu naixement i darrere el qual trobem a l’Ana López. L’artista valenciana, resident a Barcelona, ens convida a explorar la dualitat de l’existència humana a través de les seves cançons, des d’una base electrònica sòlida aflora una maduresa sonora que fa tremolar el cor però que, alhora, fa ballar sense remei.

Dupla són veritables diaris musicals que suposen la culminació de tres anys de vivències personals i artístiques, que exploren temes com l’angoixa i l’ansietat, passant per les desil·lusions, l’anhel, l’amor i les seves transformacions.

A Dupla, TWIN barreja al seu gust les diferents dimensions de l’electrònica. Amb la melodia i la veu com a eix central de les cançons, els sintetitzadors s’encarreguen de donar forma a les dinàmiques, mentre que els beats marquen uns ritmes que per moments apunten al club i que, en altres, sembla que dicten la velocitat dels batecs. Una producció molt cuidada, elegant i meticulosa, que TWIN ha treballat amb Emili Bosch (b1n0) i Aaron Rux i que ens recorda a Fred Again, Biig Piig o James Blake. L’híbrid perfecte entre el ball, el pop i la introspecció.

Aquest àlbum és un pur reflex de TWIN, un testimoni que la vida no és només llum o només foscor, sinó una barreja complexa de tots dos. Dupla és un poema musical que ens guia a través de les emocions, celebrant la bellesa en la vulnerabilitat i la força en la fragilitat.

Veu i sintetitzadors: Ana López
Sintetitzadors: Adrià Serarols
Bateria electrònica: Eloi Martínez