SOMOS | Centre Cultural La Casa Elizalde

Lookathingsdifferent
Dansa

Obertura de portes 21:30h

SOMOS és un diàleg entre dos cossos i tots els seus camins. Una conversa que transmet un missatge íntim en el moment present. Simbolitza un instant de connexió. Un espai que convida a apreciar la bellesa de l’art a través del moviment, de la unió i el conjunt, de l’escolta interna i el vincle. La singularitat d’aquesta peça resideix en el treball en parella, perquè en tot moment tots dos cossos estan units, un cos fet de dues persones.

Ballarines, coreògrafes i creadores de contingut artístic relacionat amb la fotografia, el vídeo i la dansa. Autodidactes i emprenedores. Apassionades per l’art, el món audiovisual i l’arquitectura. Reconegudes per la seva habilitat a l’hora de mostrar noves perspectives a través de les seves imatges i moviments.
Sandra i Carla, creant i treballant juntes des de 2013. Comencen a desenvolupar la seva identitat a la Xina i la personalitat de les seves peces les porta a viatjar per països com Dubai, Croàcia, França, Alemanya, el Japó, Itàlia i Hong Kong entre altres. El seu estil de dansa es caracteritza per un treball de terra físic “floorwork” i a l’hora delicat que incorpora influències de la dansa contemporània, del breaking i del threading. Reivindicatives des dels seus inicis apostant per desdibuixar rols de gènere i estereotips. Creatives inquietes que persegueixen la bellesa amb la intenció de transmetre, comptar i connectar com les persones.

Direcció, coreografia i interpretació: Carla Cervantes Caro i Sandra Egido Ibáñez
Disseny d’il·luminació: Grace Morales
Música original: Nico Casal
Disseny de vestuari: Carla Cervantes Caro
Confecció de vestuari: Elastic
Fotografia: Mònica Figueras Domènech
Producció: lookathingsdifferent

Activitats relacionades

No s'ha trobat cap resultat.
Selma Bruna | Centre Cívic Casa Golferichs
Lady Panda | Centre Cívic Urgell