Selma Bruna | Centre Cívic Casa Golferichs

Música

Dorsal

Selma Bruna, integrant del grup Marala, presenta Dorsal el seu primer disc en solitari. Un disc de pop atemporal que reflexa el context musical on ha crescut l’artista: la coral de la seva ciutat, lloc on ha après a relacionar-se amb la música des del cant i el grup, integrant la polifonia vocal com element essencial de les seves composicions.

Selma Bruna presenta Dorsal, el seu primer disc en solitari, una delícia pop que reflecteix el context musical on ha crescut l’artista: la coral de la seva ciutat, lloc on ha après a relacionar-se amb la música des del cant i el grup, integrant la polifonia vocal com element essencial de les seves composicions.

 Amb el disc recull un concepte tradicional, quasi tribal, del cant en grup, combinat amb melodies i produccions actuals que aconsegueixen un so original definit com a pop atemporal per la mateixa artista.

 Dorsal és un viatge de 9 cançons originals, una proposta sonora i conceptual molt especial. El disc ha comptat amb una coral única i creada per a l’ocasió, composta per família, amics i professionals (Sandra Monfort, Clara Fiol, Lucas Delgado, Amaia Miranda, Anna Ferrer…).

 

Activitats relacionades

No s'ha trobat cap resultat.
TWIN | Centre Cívic Ateneu Fort Pienc
SOMOS | Centre Cultural La Casa Elizalde