Sandra Monfort | Centre Cultural la Casa Elizalde

Música

La Mona 

Tradició i avantguarda. Ancestralitat i modernitat. Tacte orgànic i digital. Caire endèmic i forà. La carrera de Sandra Monfort (Pedreguer, 1992), membre de l’afamat trio Marala, s’ha forjat sobre aquest reguitzell de dualitats. No queda cap dubte que la valenciana compareix òrbita amb tots eixos músics que estan actualitzant el llegat sonor dels seus territoris des d’una perspectiva absolutament actual, vigent i colpidora.

Guitarra, sintes i veu: Sandra Monfort 
Violí, sintes, cors: Amanda Monfort
Percus, Pad, Sinte: Jordi

Obertura de portes a les 21:30h
Aforament limitat

Més informació de l’espectacle

La Mona, el seu segon àlbum editat  el 2023 ofereix una evolució sonora rotunda que reafirma la seva capacitat de transformació. Una exploració del terreny on convergeixen música folklòrica i el pop dels 80s. Un exercici de natació sincronitzada entre l’electrònica i la cultura popular. Les lletres de La Mona parlen de  temes com la maternitat, el patriarcat, l’amor, el sexe, la mort, el dolor des d’un to lluminós i esperançador. L’artífex que necessita la societat contemporània per despertar, per no donar-ho tot per perdut,  per unir-se i col·lectivitzar-se. Un bàlsam d’aire fresc, una dansa sanadora, una alenada profunda.

Més informació de l’artista

Sandra Monfort, és una artista versàtil, però també de moltíssima solidesa. Algú que sap combinar tècnica amb intuïció. El seu disc de debut, Niño Reptil Ángel, va ser un punt de trobada entre lírica, cançó folk tradicional i pols electrònic. Un dels discos més fascinants de la música pop estatal durant aquest exercici.