Rel i Grapa | Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Dansa

Victor & Rául Pérez Armero

A Rel i Grapa, la dansa situa el cos al llindar entre la tradició i la modernitat en un intent d’entreteixir memòries en l’expressió del present. La música, tocada en viu, és el detonant d’una dansa on la transformació és clau. Música i dansa estableixen un diàleg entre elements tradicionals i contemporanis, reinventant l’expressió de l’arrel en l’actualitat.

Víctor Pérez Armero: Idea original i coreografia
Raúl Pérez Armero Composició musical
Víctor & Raúl Pérez Armero Creació i interpretació.
Montse Colomé: Acompanyament artístic
Panxii Badii: Espai sonor
Arnau Sala: Disseny de llums i il·luminació
Jorge Dutor i Víctor Pérez Armero:Disseny de vestuari

Més informació de l’espectacle

Rel i Grapa sorgeix de la necessitat d’apropar dues maneres de viure la dansa i del desig d’establir un diàleg entre la tradició, la contemporaneïtat i la fricció que hi podem trobar entre elles. Amb aquest gest d’apropament, s’expandeix l’imaginari tant de la dansa com de la música, deixant que els seus llenguatges es contaminin en una explosió d’identitats. 

Una reivindicació dels orígens amb una mirada contemporània que funciona com a contenidor pel retrobament dels germans Pérez Armero, destapant un univers artístic on la tendresa, la sensibilitat i l’escolta mútua són els pilars d’aquesta relació. Rel i Grapa ocupa el cos contemporani amb expressions d’arrel; Rel i Grapa rehabita memòries des d’un lloc actual; Rel i Grapa creua el ball tradicional amb el pop, la sardana amb el twerk; Rel i Grapa comparteix, senzillament, el plaer de ballar i el plaer de tocar.

Més informació de la companyia

La companyia dels germans Víctor & Raúl Pérez Armero neix per donar vida al projecte Rel i Grapa, originàriament ideat com un solo, i que ha anat eixamplant els límits fins a trobar la seva essència en el diàleg entre la dansa i la música.

Activitats relacionades

No s'ha trobat cap resultat.
Los Sara Fontan | Centre Cívic Sagrada Familia