Dos Creacions Internacionals | Centre Cultural La Casa Elizalde

Dansa

Albert Quesada & Katie Vickers

Dirigits per Albert Quesada i Katie Vickers, ballarins de Barcelona (Institut del Teatre) i americans (Universitat de les Arts de Filadèlfia) es troben durant 10 dies i creen una dansa especialment pensada pel pati de la Casa Elizalde.

Katie Vickers coreografia una obra per al Conservatori Artesis d’Ambers, a Bèlgica, explorant com es pot descobrir la novetat dins d’una repetició perpètua. Els ballarins es mouen en un bucle, transicionant entre imatges d’inspiració pop i formes abstractes.

Ballarins d‘Institut del Teatre de Barcelona, Universitat de les Arts de Filadèlfia, i Artesis d’Ambers.
Obertura de portes a les 21:30h
Aforament limitat
Durada: 15 + 30 minuts

Més informació de la companyia

El treball de Katie Vickers es situa entre la interpretació i la coreografia. Ha treballat com a ballarina professional als Estats Units i al Nord d’Europa. El seu propi treball busca la fricció entre la sensació i el significat. Una qüestió del cos per trobar el desconegut en el familiar. Actualment, està centrada en la lentitud com a resistència, l’ecologia i la narració a través del teixit col·lectiu.

Albert Quesada, ballarí i coreògraf espanyol, fascinat per les estructures musicals i les dinàmiques de grup, influenciat per Thomas Hauert. Crea obres escèniques, screendances i peces educatives. Artista associat al Mercat de les Flors (2018-2021). Actualment, s’està treballant en Beneath Flamenco, Unicornsaurus i The Sun is Always the Sun amb Katie Vickers.

Activitats relacionades

No s'ha trobat cap resultat.
MOLAR | Centre Cívic Casa Golferichs
DOPALAND | Centre Cívic Cotxeres Borrell