CR#SH (Tothom pot caure)

Cia Mea Culpa
Teatre. 75 min. A partir de 14 anys
Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Inscripcions disponibles a partir del 12 d’abril

En el marc d’una prova esportiva, l’Alba, la Carla i el Gerard reviuen els moments més durs de la seva adolescència, quan eren tres joves assedegats de vida que cercaven una felicitat inexistent: la Carla, aspirant a tennista d’elit, lluitadora constant per ser la millor en tots els àmbits de la seva vida; el Gerard, bolcat passionalment en una relació virtual a través d’una aplicació de cites, i l’Alba, que intenta ferventment trobar el seu lloc al món.

La Carla, el Gerard i l’Alba recorden la seva adolescència buscant el moment on alguna cosa es va tòrcer i no van saber detectar-ho. Tres històries de tres persones que, com tothom, van haver d’aprendre que cuidar-se i escoltar-se és la millor eina que tenim per caminar. 

CR#SH (tothom pot caure) és un espectacle protagonitzat per Gerard Franch, Carla Vilaró i Alba Flor, amb direcció i dramatúrgia de Miquel Mas Fiol. Una obra fresca, humorística i vitalista, a cavall entre l’autotestimoniatge i la ficció, que pretén ser un cant a l’autoestima i les cures. Tot per parlar de la salut mental als adolescents. Al cap i a la fi, tothom pot caure.

Mea Culpa

Fundada per M. Àngels Largo i Xisco Segura, llicenciats en Art Dramàtic per l’ESAD de l’Institut del Teatre de Barcelona, Mea Culpa és una companyia i productora teatral compromesa amb el jovent: crea espectacles des de l’estómac, amb amor, humor i honestedat, perquè creuen en el teatre com a eina de transformació personal.

Mea Culpa neix de la necessitat d’apropar el teatre i la literatura a la gent jove, després d’uns quants anys dedicats a la docència teatral amb joves i de veure i viure el seu gran potencial i energia, com una proposta que facilités l’entrada de la cultura a les aules. “I així va néixer el projecte de posar en escena les lectures obligatòries de batxillerat”, expliquen els seus responsables, “donar una volta a aquesta ‘obligatorietat’ i posar cara, veu i moviment als personatges que llegien.”

L’aposta de Mea Culpa per un teatre de contingut, de qualitat, honest, fet amb humor i amor, on professionals del sector treballin per explicar històries als alumnes perquè entenguin que, a vegades, una lectura obligatòria no només acaba amb un examen, sinó amb algun aprenentatge més enllà del paper o de l’escola.

Activitats relacionades

No s'ha trobat cap resultat.
Dúo de veus , veu i arpa
Eva Sierra