Clinch | Centre Cívic Cotxeres Borrell

Dansa

Angel Duran Performing Arts

CLINCH en boxa fa referència al moment en què els dos lluitadors s’abracen i bloquegen fins que l’àrbitre els separa. Es tracta d’apropar-se al rival al màxim per protegir-se de l’atac d’aquest. La proposta qüestiona els mandats de la masculinitat contemporània i com els homes se senten interpel·lats per altres homes per confirmar públicament la seva virilitat i identitat.”

Direcció i concepte: Àngel Duran
Interpretació: Yeinner Chicas i Àngel Duran
BSO: Joan Borràs
Vestuari: Paula

Més informació de l’espectacle

La proposta fa referència a la incapacitat dels homes a no poder expressar les seves inseguretats per evitar confirmar la seva fragilitat. És la negació dels sentiments, exceptuant la ràbia o la ira, que ha de ser demostrada a través de l’exercici de la violència i que és l’únic sentiment vàlid , l’únic aplaudit, aclamat i admirat, per a la masculinitat tradicional.

Més informació de la companyia

Des del 2018, Duran desenvolupa el seu projecte creatiu més personal sota Angel Duran Performing Arts. El seu treball se centra en l’exploració de la condició humana a través de la investigació del llenguatge corporal amb una clara aposta per la nova dramatúrgia. Influenciat per la filosofia i el teatre, el treball de Duran navega per la poesia del moviment i l’expressió emocional amb l’objectiu de connectar-se amb el públic i convidar-lo al seu imaginari particular.