A rienda suelta | Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Circ

Cia. Du’K’tO

A Rienda Suelta és deixar-se emportar; és fer volar la imaginació a través del joc i del record, i gaudir d’aquest moment de forma col·lectiva.
Tres amics es diverteixen entre ells i amb el públic, expressant-se amb un llenguatge acrobàtic, en forma de dansa i en clau d’humor.

Cia. Du’K’tO: idea original i producció
Lucio A. Baglivo: direcció artística
Laia Santanach: mirada externa coreogràfica
Pol Jubany: composició musical
Adrián Pérez, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer: interpretació

Més informació de l’espectacle

La companyia presenta una proposta plena de vitalitat, humor i plasticitat, que pretén crear noves oportunitats de relacionar-nos entre nosaltres a l’espai públic.

L’espectacle parteix de jocs simples i reconeixibles que, amb aquest “deixar-se emportar” del propi grup, acaba per construir estructures de moviment més complexes i virtuoses, donant pas a acrobàcies impossibles. 

Tres amics es troben, juguen i provoquen una relació diferent entre ells mateixos, com a intèrprets, i el públic assistent. A l’espectacle es desdibuixa la línia que separa l’espai escènic de la resta de l’espai públic i això fa que els intèrprets puguin estar immersos entre el públic i que es creï una relació tan propera que, per moments, no es pugui diferenciar. Noves dinàmiques que conviden l’espectador a contagiar-se d’una mateixa energia, d’una mateixa vivència.

Més informació de la companyia

Du’K’tO és una companyia catalanobalear dedicada a la creació i a la producció d’espectacles de circ i dansa contemporània. Des del 2015, la companyia desenvolupa un llenguatge escènic basat en el moviment acrobàtic i en la seva fusió amb la dansa , creant diversos espectacles amb els quals gira a escala nacional i internacional.  A Rienda Suelta es va estrenar a FiraTàrrega ’23

 

Activitats relacionades

No s'ha trobat cap resultat.
Embolic | Centre Cívic Sagrada Família
MOLAR | Centre Cívic Casa Golferichs