NOMÉS UNA VEGADA 15/11

Divendres 15 de novembre a les 20h
NOMÉS UNA VEGADA
Cia.LA POCKET
Espectacle que forma part del cicle Barcelona Districte Cultural
Durada: 90 min
Amb motiu del dia en contra de la violència de gènere

En Pau, novel·lista, i l’Eva, editora són parella des de fa 7 anys. En Pau va pegar a l’Eva. Només una vegada. Ara cap dels dos té ganes de parlar-ne, però no tindran més remei que fer una teràpia
obligatòria amb una psicòloga dels serveis socials. Pensem que la violència és quelcom que passa als altres, que estem lliures de les seves urpes, però, com en podem estar tan segurs? Molts de
nosaltres podem afirmar que no som persones violentes, però… I si algú fa mal al nostre fill? Continuaríem sent tan pacífics aleshores?

FITXA ARTíSTICA 
Autoria i direcció: Marta Buchaca. Intèrprets: Gemma Martínez, Glòria Sirvent i José Pérez-Ocaña. Vestuari: Míriam Compte. Música: Clara Peya. Ajudant direcció: Xavi Buxeda. Il·luminació: David Bofarull. Ajudanta de vestuari: Beatriz González. Assessorament en violència masclista: Marta Mariñas López, Carol Palau Oltra, Sonia Muñoz Serrano. Assessorament terapèutic: Juan Carlos Jiménez. Comunicació: Anna Aurich. Producció executiva: Xavi Buxeda. Producció: La Pocket i Grec 2018 Festival de Barcelona. Distribució de l’espectacle: Bitò. Agraïments: Marc Comes, Pepe Far, Mobles Alarcón, Imma Sust, Mercè Ordovás Jaqués.

 


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  dimecres 8 de novembre  podeu fer la resera: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

    Les entrades reservades caldrà recollir-les màxim 10 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.