TUTTO OPERA- ÀRIES I DUETS 13/02

Dimecres 13 de febrer a les 19h
TUTTO OPERA- ÀRIES I DUETS

La soprano Maria Casado i el baríton Jorge Tello, acompanyats al piano per Olga Kobekina, ens portaran de la mà per conèixer i endinsar-nos  amb  les més belles obres de Mozart en italià, per divertir-nos amb el Barber de Sevilla de Rossini o gaudir del més dramàtic Verdi, amb  Rigoletto. Gaudirem d’àries de Don Giovanni de Mozart, Il Barbiere di Siviglia de Rossini , Rigoletto de G. Verdi…

Maria Casado, soprano
Jorge Tello, baritono
Olga Kobekina, piano


Maria Casado, soprano, nascuda a Palma de Mallorca (Espanya). En el 2004 va obtenir l’Esment d’Honor de Cant del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Va continuar els seus estudis de tècnica vocal amb la Mestra Ana Mª González i de repertori amb el Mestre Enrique Ricci. Ha treballat amb els mestres Raúl Giménez i Eduard Giménez i assistit a classes magistrals amb Cheryl Studer, Chris Merritt i Nancy Argenta.

Jorge Tello, baritono, Realitza els seus estudis superiors de cant al “Conservatori Nacional de Música de Lima”, ciutat on comença la seva carrera musical. A Barcelona cursa el Post-Grau musical al Conservatori del Liceu, on rep classes del tenor Eduard Giménez. Les seves primeres aparicions com a solista a Espanya les fa amb “Amics de l’Òpera de Sabadell”, participant en diversos títols com Carmen, Tosca, Romeo i Juliette, La Traviata i La Bohème.

 

Olga Kobekina, piano. Nascuda a Rússia en una família de músics. Es va graduar en el Conservatori Musorgsky dels Urals en 1997. Actualment treballa com a professora de piano en el Conservatori del Liceu de Barcelona. Treballa habitualment com a pianista acompanyant en cursos i “master classes” al costat de prestigiosos professors d’àmbit internacional.

 


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  dimecres 6 de febrer podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online) 

Les entrades reservades per telèfon caldrà recollir-les màxim 15 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.