ST ANTONI CLÀSSICS: Tutto opera

Dimecres 8 de gener a les 19h
LA SERVA PADRONA
La criada Serpina, que en italià significa “petita serp” s’encarrega de la cura de la casa del seu patró Uberto, un solter ric i mal carat. Quan aquest anuncia la seva intenció de casar-se, Serpina assegura que serà ella qui es convertirà en l’esposa de Uberto i en la propietària absoluta de la casa. Gaudireu d’àries i duos d’aquesta divertida òpera de Giovanni Battista Pergoles.

Reserva d’entrades

Entrada gratuïta amb reserva prèvia

A partir del  dimecres 02de gener podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online) 

Les entrades reservades caldrà recollir-les màxim 10 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.

Un cop iniciada l’activitat no es permetrà l’accés a la sala.


Dimecres 12 de febrer a les 19h
L’ELISIR D’AMORE

Una història d’amor que ens parla de la dificultat de comunicació entre els éssers humans. Però sobretot una comèdia que posa damunt l’escenari tòpics mil·lenaris de tots dos sexes: l’aflicció i inseguretat juvenils de Nemorino, el pragmatisme i la frivolitat femenina d’Adina. Les emocions més íntimes dels dos protagonistes, acompanyades per una extraordinària força teatral. Escoltarem els duos i les àries més conegudes d’aquesta obra còmica de Donizetti.

Reserva d’entrades

Entrada gratuïta amb reserva prèvia

A partir del  dimecres 05 de febrer podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online) 

Les entrades reservades caldrà recollir-les màxim 10 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.

Un cop iniciada l’activitat no es permetrà l’accés a la sala.


Dimecres 11 de març a les 19h
LA TRAVIATA
El cicle acabarà amb una de les òperes més intenses i més famoses de la història: La traviata. Violetta descobrirà l’amor i la passió als braços d’un jove de bona família, Alfredo Germont, però les diferències socials entre els dos acaben amb el seu amor, juntament amb la mortal malaltia de Violetta.

Reserva d’entrades

Entrada gratuïta amb reserva prèvia

A partir del  dimecres 04 de març podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online) 

Les entrades reservades caldrà recollir-les màxim 10 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.

Un cop iniciada l’activitat no es permetrà l’accés a la sala.


Informació sobre els i les artistes:

Olga Kobekina, piano, nascuda a Rússia en una família de músics. Es va graduar en el Conservatori Musorgsky dels Urals en 1997. Actualment treballa com a professora de piano al Conservatori del Liceu de Barcelona. També treballa habitualment com a pianista acompanyant en cursos i “master classes” al costat de prestigiosos professors d’àmbit internacional.

Romina Krieger, soprano, La soprano Italo-Argentina Romina Krieger, filla de músics reconeguts, inicia els seus estudis musicals als 7 anys. Llicenciada en la modalitat de cant al Conservatori de Santa Cecilia de Roma, Itàlia. Estudia cant líric de la mà de grans Mestres com Carmen Sensaud, Roberto Accurso, Dolors Llogaret i Carmen Bustamante.
Perfecciona la seva tècnica participant a diverses masterclass amb mestres de renom com Jaume Aragall, Renata Scotto o Montserrat Caballé. Té l’ oportunitat de debutar molt jove en petits rols d’òperes i operetes en el Luglio Trapanese (Trapani, Itàlia), l’Òpera d’Albacete (Espanya) i L’Estigues Fiesolana (Firenze, Itàlia).

Joan Garcia Goma, baríton, es va iniciar musicalment a l’Escolania-Coral de Sant Agustí de Sabadell. Posteriorment al Barcelona Opera Studio, Amics Òpera Sabadell i Acadèmia Savall. Ha rebut classes de cant de Montserrat Caballé, Jaume Aragall, Isabel Penagos, Carlos Chausson, Fiorenza Cedolins, Raquel Pierotti, Francesca Roig, Roberto Accurso i María Gallego, entre altres. Ha treballat amb els repertoristes Mark Hastings, Manel Morante, Ricardo Estrada i Josep Buforn.

Facundo Muñoz, tenor, Graduat a Córdoba, Argentina, pel Conservatori Provincial de Musica “Dr. Felix T. Garzón” amb el títol de Professor Superior de Canto. S’ha perfeccionat en tècnica vocal amb els mestres Anna María Musajo, Ricardo Yost (institut Superior de Canto del Teatre Colón), Augusto Paltrinieri, i en repertori amb el Mº Gerardo Casalino. Actualment es perfecciona amb el mestre Daniel Muñoz. La boheme de G. Puccini, Alfredo en La traviata de G. Verdi, Nemorino en “L’elisir d’amore”, Arturo en Lucia di Lammermoor, Arlequí en “I Pagliacci” de Rugero Leoncavallo, entre altres