GUIDO DI BLASI NTP (NEW TANGO PROJECT) 2/05

Dijous 2 de maig a les 20h
GUIDO DI BLASI NTP (NEW TANGO PROJECT)

Escoltarem tango i jazz, barrejat amb un polsim de rock. La fusió construeix identitat pròpia, una sonoritat moderna que respecta i es nodreix d’aquests gèneres inspiradors. Amb una formació heterodoxa guitarra, bandoneó, contrabaix i bateria – el grup revisa els orígens del tango des d’una perspectiva renovadora en combinació amb el jazz, sempre capaç d’assimilar múltiples tècniques musicals i estilístiques.

És una proposta original capaç de captivar a un públic divers atret per les arrels de la música argentina i l’essència del jazz, dos gèneres que avui dia son considerats com l’aportació més important a la cultura musical universal provinent d’ambdós extrems del continent americà. Una sonoritat rica en matisos i en la que es fusionen el tango i el jazz a través de composicions pròpies.

El NTP innova amb un enfocament instrumental basat en la conjunció equilibrada dels gèneres. Les composicions de Guido Di Blasi integren un repertori orgànic, capaç de captivar a un públic heterogeni i despertar la sensibilitat musical més enllà dels gustos personals.


Artistes:
Guitarra: Guido di Blasi
Bandoneó: Darío Polonara
Baix: Aleix Oliveras
Bateria: Ramiro Rosa


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  dijous 25 d’abril podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí 
  • Les entrades reservades caldrà recollir-les màxim 15 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.