TANGENT. FESTIVAL DE LES ARTS de l’Eixample

Tangent, el nou Festival de les Arts de l’Eixample

El tradicional “Eixample a la fresca” reinventat amb 25 propostes de circ, dansa, música i cinema que tindrà lloc els mesos de juny i juliol als sis centres cívics de l'Eixample.

Tots els espectacles són gratuïts.

No posts!

TANGENT. FESTIVAL DE LES ARTS de l’Eixample

Mai interpretis, experimenta...
Deleuze

Tangent, el nou Festival de les Arts de l’Eixample, neix amb la intenció d’obrir un nou espai per a l’encontre cultural.
La ciutat és moviment, i la cultura el seu accelerador. El moviment pot ser trepidant, rectilini, lent o corb.... però en definitiva és moviment, la relació viva i dinàmica entre nosaltres i els altres, el que construeix una ciutat que transcendeix l’espai concret.
L’Eixample d’en Cerdà és l’escenari i l’origen d’aquest moviment, de la tangent que pot fugir més enllà del territori i generar en el seu trajecte múltiples encontres culturals, estímuls per convertir el moviment en experiència estètica, de coneixement i d’experimentació.
Us proposem una programació estimulant , innovadora i diversa al voltant de les diferents arts: visuals, escèniques, musicals, poètiques...
Gaudiu d’aquesta primera edició del Festival Tangent, que des de la proximitat, vol dibuixar una tangent que arribi a tothom.

Vint-i-cinc propostes de diferents disciplines artístiques.
Les activitats tindran lloc els mesos de juny i juliol als sis centres cívics de l'Eixample.

Tots els espectacles són gratuïts.

ESPECTACLES 2017

Exposició Tangències // PianoDiabölic // Nàufrags // Hi ha un poeta a dins de casa // El concert de les paraules // El reu del Gurugú // Barcelona BlueGrass Band // Aziza Brahim // Manufactured Landscapes // The Big Pocket Orchestra // Cinema en concert: Sherlock Junior // Sinestèsia // Circumval·lació // Be god is // la Vie en Rose // Les anxovetes // Xarivari blues // Òpera participativa // Jazz il·lustrat // la màgia de la veu // My Fair Lady // Somnis de sorra // De paseo // Katakana // Tot és blanc

ARTISTES

La industrial teatrera// Escola de Disseny la Llotja // Xavi Lloses i Àlex Pallí // Josep Pedrals i Gerard Valverde // Cos a cos // La nave va // Maria Cabrera // Martí Sales // Mireia Calafell // Guim Valls // Pau Riba // Aziza Brahim // Iron Skulls Co // Circ Rogelio Rivel // Espai Dual // Susana Sheiman // Joan Chamorro // Claire Drucreux // Cia Pol Jiménez //