SONANTA DUO 24/04

Dimecres 24 d’abril a les 19h
SONANTA DUO
Javier Luque i Pep Colominas: guitarra espanyola

Sonanta Duo neix de la inquietud de dos músics amb una gran i llarga trajectòria, Pep Colominas i Javier Luque, que es retroben després de vint anys. Junts continuen compartint dues passions, la guitarra com a instrument i el fet de tocar com a necessitat vital d’expressar el que la pròpia música els suggereix, amb un intent de ser-li fidel. Des del punt de vista musical, quatre mans poden més que dues, i quan les quatre pensen llavors ressonen musicalment amb sensibilitats afins. S’obre l’oportunitat d’oferir música cap a un nou instrument format per 12 cordes i dues caixes de ressonància, separades, sí, però unides per la mateixa idea musical; tal com els pilars fan possible les arcades d’un espai arquitectònic

Gaudirem de la música partint d’obres de Granados, Albéniz, Falla, des d’un instrument tant profund i màgic com és la guitarra espanyola. Aquesta versió per a dues guitarres que us proposem és l’ocasió per a donar-li al discurs musical un sentit més ample en quant a riquesa de recursos tímbrics, de colors i expressivitat . Com fàcilment podreu apreciar, els dos guitarristes ens deixaran la seva particular petjada i ens portaran a sentir la màxima emoció i passió.

 


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  dimecres 17 d’abril podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online) 

    Les entrades reservades caldrà recollir-les màxim 15 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.