KERIDO DIARIO

KERIDO DIARIO
Andrea Déz Nin
Del 21 de maig al 21 de juny
Il·lustració digital
Inauguració divendres 24 de maig a les 18h

Kerido Diario conglomera en llenguatge gràfic diferents reflexions individuals i col.lectives sobre la visibilitat, la formació de la identitat i la fluctuació que es crea entre elles en l’època contemporània, a partir d’un diàleg intimista i ingenuo que es rebel.la com universal.


Workshop: Introducció a la il·lustració narrativa
Divendres 31 de maig  a les 18h
Activitat a  càrrec de l’artista


Programa

Objectiu
L’objectiu del curs és que els participants surtin d’ell amb una peça d’il·lustració narrativa terminada i els coneixements propis per poder crear-la.

Contingut

El contingut del curs es divideix en diferents punts a seguir per conformar la peça final, partint des de l’estudi de llenguatges tècnics, literaris i visuals de cada un.

 • Narrativa de la imatge i composició
  Lleuger anàlisis de la visualitat de la imatge contemporània i dels diversos potencials de storytelling que tenen les composicions basant-se en exemples cinematogràfics i del mon del còmic.
 • Llenguatge tècnic: materials, colors i formes
  Estudi dels diferents llenguatges i diàlegs que es formen amb com es juga amb els materials, colors i formes fins a trobar quelcom així com un discurs propi amb allò.
 • Llenguatge literari: Narrativa i conceptes
  A partir de proposicions pròpies d’històries o conceptes investigar la gran varietat de formes que hi ha de traslladar aquesta informació al vehicle que és la il·lustració narrativa.

–  Material necessari

 • Material tècnic: llapis, boli, retoladors, llapis de colors, goma d’esborrar, maquineta, cel·lo, cola en barra, tisores, paper, tots els materials que puguin servir per crear una imatge en un paper.
 • Moodboard: Portar impreses en un foli 5 imatges que siguin un reflex dels gustos personals de l’individu, pot ser una frame d’una pel·lícula, una obra d’art, una foto pròpia, una il·lustració, una paleta de colors. Qualsevol imatge que serveixi d’inspiració es adient.
 • Text o concepte amb el qual treballar.

Exemple i resultat del taller