ST ANTONI CLÀSSICS

St Antoni CLÀSSICS:  ITALIA ROMÀNTICA, un plaer per als sentits! Òpera d’hivern

Música Clàssica a l’Espai Escènic Tísner.

Concerts gratuïts

ST ANTONI CLÀSSICS: LES ARRELS DE LA MÚSICA CLÀSSICA ESPANYOLA

SANT ANTONI CLÀSSICS: LES ARRELS DE LA MÚSICA CLÀSSICA ESPANYOLA
Concerts gratuïts. A l’Espai Escènic Tísner. Cal reservar entrada. Aforament limitat
En aquest cicle farem un recorregut per la música clàssica espanyola de la ma de compositors com Isaac Albéniz, Enrique Granados i Manuel de falla entre altres, ells expressaven una riquesa i diversitat del clàssic espanyol, amb ritmes vius i intensos.
Destacant com a representant , Falla mostra un gran coneixement de les danses populars i un profund amor cap al flamenc, que va defensar i va impulsar. Isaac Albéniz i Enrique Granados van compondre moltes obres per a instrument solista, especialment per a piano, que Isaac Albéniz tocava esplèndidament.
Ells van fascinar a altres grans músics que es van submergir en els nous corrents musicals sorgides a principis de segle. Gaudirem d’altres músics com Joaquín Turina Pérez,  va ser un cèlebre compositor espanyol, músic i musicòleg destacat representant del nacionalisme musical en la primera meitat del segle XX. Al costat de Manuel de Falla i Isaac Albéniz va produir les obres més rellevants de l'impressionisme musical a Espanya. Joaquin Rodrigo va ser el compositor del concert de Aranjuez. Els tres concerts estaran acompanyats amb piano i guitarra espanyola.