Professorat

COORDINACIÓ PEDAGÒGICA

ALBERTO DÍAZ

Actor i director teatral, diplomat al Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb directors com Lluís Pasqual, Josep Maria Pou o Xicu Masó, entre molts altres, així com amb la seva pròpia companyia La Ruta 40, amb la qual ha guanyat el Premi Butaca 2015 a millor espectacle de petit format per "El llarg dinar de Nadal". Compagina la seva feina d’actor amb la docència des de 2007, a escoles com el Col·legi de Teatre de Barcelona, Estudi Laura Jou, Eòlia, Aules o l’Excèntrica.

Més informació a: www.albertodiaz.net

PAULA BERENGUER

Actriu, cantant i compositora. Llicenciada en art dramàtic musical per l’ESAD de Murcia, amb formació de música moderna i jazz a l'Àula. També s’ha format en tècnica Meisner, clown, veu i cos amb professionals com Laura Jou, Luis Bermejo, Helen Rowson o Sophie Thirion. Ha participat en musicals com “Hoy no me puedo levantar”, “Invisible”, “La ratita presumida”, “Solitarias de estreno” o “Lula y el Hombre Cabra”, entre altres. Compagina la seva feina d'actriu amb la docència, des de 2013.

LORENA HERNÁNDEZ

Actriu, directora i creadora escènica, graduada al Col•legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb companyies com La Fil•loxera o Mitja i Mitjoneta. Imparteix classes des de 2010, a diferents escoles de teatre com La Cuquera o l’Escola de Teatre de Sant Feliu. També a centres cívics i culturals, casals de joves, escoles i instituts, treballant tant amb adults com amb infants i joves.

CELESTE AYUS

Professora de Dansa Contemporània i Hip-Hop, ha treballat en diferents centres i escoles de dansa. Fa 10 anys que investiga diverses tècniques entorn de la dansa com: Flyinglow, realise, limón, Graham, entre altres. Ha participat en mostres a escala nacional i internacional.

PROFESSORAT ESPECIALITZAT

- JOC TEATRAL - INTERPRETACIÓ - VEU - EXPRESSIÓ CORPORAL - DANSA CREATIVA - DANSES URBANES