Professorat

COORDINACIÓ PEDAGÒGICA

ALBERTO DÍAZ

Actor i director teatral, diplomat al Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb directors com Lluís Pasqual, Josep Maria Pou o Xicu Masó, entre molts altres, així com amb la seva pròpia companyia La Ruta 40, amb la qual ha guanyat el Premi Butaca 2015 a millor espectacle de petit format per "El llarg dinar de Nadal". Compagina la seva feina d’actor amb la docència des de 2007, a escoles com el Col·legi de Teatre de Barcelona, Estudi Laura Jou, Eòlia, Aules o l’Excèntrica.

Més informació a: www.albertodiaz.net

MIREIA LUCAS

PROFESSORA DEL GRUP PETITS A I B Actriu formada en interpretació musical a l’escola Memory de Barcelona, completa la seva formació com a cantant amb diversos professionals com Miquel Cobos, Muntsa Rius, Laura Mejia i Carmen Sánchez. Posseeix el títol de 1r i 2n grau de Voice Craft. Des de ben petita s’ha format com a ballarina de dansa clàssica i contemporània. Va formar part del cos de ball del grup estable de dansa a la UAB durant 3 anys. Actualment està cursant el Grau de Direcció i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre. Ha impartit classes de dansa i teatre al Casal de Joves de Badia del Vallès i al Centre Cívic Cotxeres Borrell, a més de donar classes particulars de cant per a nens i adults.

LORENA HERNÁNDEZ

PROFESSORA DEL GRUP TELONERS I DEBUTANTS

Actriu, directora i creadora escènica, graduada al Col•legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb companyies com La Fil•loxera o Mitja i Mitjoneta. Imparteix classes des de 2010, a diferents escoles de teatre com La Cuquera o l’Escola de Teatre de Sant Feliu. També a centres cívics i culturals, casals de joves, escoles i instituts, treballant tant amb adults com amb infants i joves.

MARIA VERA

PROFESSORA DEL GRUP TELONERS I DEBUTANTS Actriu i directora formada a l’Institut del Teatre de Barcelona, el Col·legi del Teatre de Barcelona i el Rose Bruford College de Londres. Té formació de grau mitjà en dansa contemporània. Entre els seus treballs destaquen haver estat presidenta de l'Ass. Verins Escènics amb més de 20 espectacles produïts (2007-2014). Ha acompanyat a l'autor i director Josep Maria Miró a 4 espectacles com a ajudant de direcció, productora executiva i actriu. Imparteix tallers de dansa creativa, performance i creació escènica. Més informació: mariaveracreacionescenica.wordpress.com

PROFESSORAT ESPECIALITZAT

- JOC TEATRAL - INTERPRETACIÓ - VEU - EXPRESSIÓ CORPORAL - DANSA CREATIVA - DANSES URBANES