Professorat

COORDINACIÓ PEDAGÒGICA

ALBERTO DÍAZ

Actor i director teatral, diplomat al Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb directors com Lluís Pasqual, Josep Maria Pou o Xicu Masó, entre molts altres, així com amb la seva pròpia companyia La Ruta 40, amb la qual ha guanyat el Premi Butaca 2015 a millor espectacle de petit format per "El llarg dinar de Nadal". Compagina la seva feina d’actor amb la docència des de 2007, a escoles com el Col·legi de Teatre de Barcelona, Estudi Laura Jou, Eòlia, Aules o l’Excèntrica.

Més informació a: www.albertodiaz.net

SERGI PRÍNCEP

Va descobrir la seva faceta artística als 8 anys, i des de llavors el teatre ha passat a formar part de la seva vida. Ha estudiat a centres com l'escola de teatre musical Memory o l'escola de teatre de gest Mirall de les arts. Ha participat en alguns gags del polèmic programa "Polònia" de TV3 i forma part de vàries companyies teatrals com Reflex6, Magatzem d'Ars, TOCALS i Vainilla Lila. Actualment combina els seus estudis teatrals amb la màgia, els pallassos, la dansa i altres disciplines artístiques.

ANDREA ACOSTA

Professora d'expressió corporal, ballarina i coreògrafa. S'ha format en diferents tècniques com contact, moviment autèntic, improvisació, composició, dansa contemporània, expressió corporal, ioga i pedagogia en dansa. Ha treballat com a ballarina i coreògrafa, realitzant mostres per diferents ciutats d'Espanya.

CELESTE AYUS

Professora de Dansa Contemporània i Hip-Hop, ha treballat en diferents centres i escoles de dansa. Fa 10 anys que investiga diverses tècniques entorn de la dansa com: Flyinglow, realise, limón, Graham, entre altres. Ha participat en mostres a escala nacional i internacional.

LORENA HERNÁNDEZ

Actriu, directora i creadora escènica, graduada al Col•legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb companyies com La Fil•loxera o Mitja i Mitjoneta. Imparteix classes des de 2010, a diferents escoles de teatre com La Cuquera o l’Escola de Teatre de Sant Feliu. També a centres cívics i culturals, casals de joves, escoles i instituts, treballant tant amb adults com amb infants i joves.

PROFESSORAT ESPECIALITZAT

- JOC TEATRAL - INTERPRETACIÓ - VEU - EXPRESSIÓ CORPORAL - DANSA CREATIVA - DANSES URBANES