Professorat

COORDINACIÓ PEDAGÒGICA

ALBERTO DÍAZ

Actor i director teatral, diplomat al Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb directors com Lluís Pasqual, Josep Maria Pou o Xicu Masó, entre molts altres, així com amb la seva pròpia companyia La Ruta 40, amb la qual ha guanyat el Premi Butaca 2015 a millor espectacle de petit format per "El llarg dinar de Nadal". Compagina la seva feina d’actor amb la docència des de 2007, a escoles com el Col·legi de Teatre de Barcelona, Estudi Laura Jou, Eòlia, Aules o l’Excèntrica.

Més informació a: www.albertodiaz.net

JÚLIA GUIMERÀ

PROFESSORA DEL GRUP PETITS A I B  Actriu i ballarina, formada al Col·legi de Teatre de Barcelona i cursant el Postgrau en Moviment i Educació a l'Institut del Teatre. Ha treballat com a professora de teatre i com a monitora oficial de lleure des del 2015, on es desperta el seu desig d'incidir en l'àmbit educatiu. Apassionada pel moviment i la dansa, entrena i investiga regularment en el camp de la dansa contemporània i la dansa contact improvisació. Com a actriu a treballat en diversos muntatges teatrals i musicals com "Tempo, instantànies de guerra i ball" amb la cia. El Pierrot o "La vie en roug"i "Entre lianes" amb la cia. El Triquet. Actualment es troba en el procés de creació d'una peça de teatre educatiu amb la cia. Gira Juntes. També ha participat en diversos curtmetratges i ha protagonitzat la sèrie infantil "La Fadapaca"de TV3.

LORENA HERNÁNDEZ

PROFESSORA DEL GRUP TELONERS I DEBUTANTS

Actriu, directora i creadora escènica, graduada al Col•legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb companyies com La Fil•loxera o Mitja i Mitjoneta. Imparteix classes des de 2010, a diferents escoles de teatre com La Cuquera o l’Escola de Teatre de Sant Feliu. També a centres cívics i culturals, casals de joves, escoles i instituts, treballant tant amb adults com amb infants i joves.

CINTIA DE LUIS

PROFESSORA DE COS I DANSA DE TELONERS I DEBUTANTS Actriu, ballarina i creadora escènica. Graduada el 2017 a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears. Apassionada pel moviment i la dansa-teatre, es dedica a la pedagogia i a la creació. Actualment és membre de la companyia Paral·lel Ensamble i estudia el Màster en Estudis Teatrals a l'Institut del Teatre. Va ser finalista als premis Art Jove amb la seva primera creació Inestable (2016). Barreja la feina d'actriu i docent amb espais de recerca i experimentació. Actualment és membre del Grup d'Investigació a l'Espai Públic, dirigit per Lluki Portas a Mallorca.

PROFESSORAT ESPECIALITZAT

- JOC TEATRAL - INTERPRETACIÓ - VEU - EXPRESSIÓ CORPORAL - DANSA CREATIVA - DANSES URBANES