Professorat

COORDINACIÓ PEDAGÒGICA

ALBERTO DÍAZ

Actor i director teatral, diplomat al Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb directors com Lluís Pasqual, Josep Maria Pou o Xicu Masó, entre molts altres, així com amb la seva pròpia companyia La Ruta 40, amb la qual ha guanyat el Premi Butaca 2015 a millor espectacle de petit format per "El llarg dinar de Nadal". Compagina la seva feina d’actor amb la docència des de 2007, a escoles com el Col·legi de Teatre de Barcelona, Estudi Laura Jou, Eòlia, Aules o l’Excèntrica.

Més informació a: www.albertodiaz.net

ADRIANA FORNES

Actriu formada en interpretació al Col·legi de Teatre de Barcelona i a El Timbal, amb directors com Jorge Picó, Thomas Sauerteig, Marilia Samper o Ricard Boluda. Completa la seva formació en música, guió i direcció, dansa i acrobàcia a diverses escoles de Barcelona i Berlin. A més de la seva trajectòria com a actriu, té molts anys d’experiència en el sector de lleure infantil i juvenil, amb diversos projectes esportius i culturals. Ha impartit classes de teatre a l’Escola Costa i Llobera.

LORENA HERNÁNDEZ

Actriu, directora i creadora escènica, graduada al Col•legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb companyies com La Fil•loxera o Mitja i Mitjoneta. Imparteix classes des de 2010, a diferents escoles de teatre com La Cuquera o l’Escola de Teatre de Sant Feliu. També a centres cívics i culturals, casals de joves, escoles i instituts, treballant tant amb adults com amb infants i joves.

CELESTE AYUS

Professora de Dansa Contemporània i Hip-Hop, ha treballat en diferents centres i escoles de dansa. Fa 10 anys que investiga diverses tècniques entorn de la dansa com: Flyinglow, realise, limón, Graham, entre altres. Ha participat en mostres a escala nacional i internacional.

PROFESSORAT ESPECIALITZAT

- JOC TEATRAL - INTERPRETACIÓ - VEU - EXPRESSIÓ CORPORAL - DANSA CREATIVA - DANSES URBANES