Escola

Petits Artistes

Els professionals fomenten a través de la dansa i el teatre el desenvolupament de l'imaginari, les capacitats expressives i la intel·ligència emocional.

Petits artistes grup A
De 4 a 6 anys

 Petits artistes grup B
De 6 a 9 anys (1er, 2n i 3er)

Teloners

De 9 a 12 anys (4rt, 5è i 6è)

Inici de la formació artística. Apareixen per primer cop disciplines i especificitats tècniques que són part de l'entrenament d'un artista tant des de la dansa com des del teatre. Es complementarà la formació amb càpsules formatives impartides per diferents especialistes.

Debutants A i B

Joves de 12 a 17 anys

La formació artística es segueix treballant i desperta interès vocacional. Seguim enriquint la formació amb càpsules específiques, més avançades i transversals. S'entrarà en contacte amb la creativitat artística dirigits per professionals de les arts escèniques.

  • Debutants A 12 a 14 anys 1r 2n i 3r eso
  • Debutants B de 14 a 17 anys 4t ESO i Batxillerat

ESCOLA D'ARTS ESCÈNIQUES PETIT TÍSNER ESTIU

PETITA ESCOLA, GRANS ARTISTES!

Durant el mes de Juliol, l’Escola d’arts escèniques Petit Tísner ofereix a infants i joves, de manera lúdica i intensiva, un conjunt de disciplines de diversos àmbits artístics, que desemboquen en un espectacle de creació col·lectiva. Aquest treball es mostra al final de cada quinzena i gira al voltant d’una pel·lícula específicament triada per cada franja d'edat i que varia cada quinzena.

per més informació feu clic!

Petit Tísner d’Estiu