Escola

Petits Artistes

Els professionals fomenten a través de la dansa i el teatre el desenvolupament de l'imaginari, les capacitats expressives i la intel·ligència emocional.

Petits artistes grup A
De 4 a 6 anys

 Petits artistes grup B
De 6 a 9 anys (1er, 2n i 3er)

Teloners

De 9 a 12 anys (4rt, 5è i 6è)

Inici de la formació artística. Apareixen per primer cop disciplines i especificitats tècniques que són part de l'entrenament d'un artista tant des de la dansa com des del teatre. Es complementarà la formació amb càpsules formatives impartides per diferents especialistes.

Debutants

Joves de 12 a 17 anys

La formació artística es segueix treballant i desperta interès vocacional. Seguim enriquint la formació amb càpsules específiques, més avançades i transversals. S'entrarà en contacte amb la creativitat artística dirigits per professionals de les arts escèniques.

ESCOLA D'ARTS ESCÈNIQUES PETIT TÍSNER ESTIU

PETITA ESCOLA, GRANS ARTISTES!

Durant el mes de Juliol, l’Escola d’arts escèniques Petit Tísner ofereix a infants i joves, de manera lúdica i intensiva, un conjunt de disciplines de diversos àmbits artístics, que desemboquen en un espectacle de creació col·lectiva. Aquest treball es mostra al final de cada quinzena i gira al voltant d’una pel·lícula específicament triada per cada franja d'edat i que varia cada quinzena.

per més informació feu clic!

Petit Tísner d’Estiu