L’ÒPERA ITALIANA I LA CANÇÓ NAPOLITANA

Dimecres 23 de gener a les 19h
L’ÒPERA ITALIANA I LA CANÇÓ NAPOLITANA

El tenor italià Giorgio Elmo, acompanyat al piano per la pianista russa establerta a Barcelona Olga Kobekina, ens delectaran  amb el seu art. Aquest concert està dedicat especialment a grans títols del repertori verista i a les cançons més  conegudes d’una de les mes belles ciutats de la península italiana: Nàpols. Gaudirem del gran Puccini, escolntant àries de Tosca, Turandot, Tosti, E.Di Capua…

Giorgio Elmo, tenor
Olga Kobekina, piano


Giorgio Elmo, tenor, Llicenciat en “Arquitectura i Interior Design” el 27 de gener de 2008 amb un projecte sobre la relació entre “Arquitectura i Musica”. En 2007 comença els seus estudis com a Tenor a l’Institut Nazionale del Melodramma d’Alberto De Monaco amb el Maestro Nazzareno Antinori. Des del 2009 viu a Barcelona, on ha realitzat estudis musicals al conservatori Municipal de Barcelona” i estudis de Cant amb Francesca Roig Clot, Roberto Accurso, Eduardo Giménez i Ignacio Alzines.

Olga Kobekina, piano. Nascuda a Rússia en una família de músics. Es va graduar en el Conservatori Musorgsky dels Urals en 1997. Actualment treballa com a professora de piano al Conservatori del Liceu de Barcelona.Treballa habitualment com a pianista acompanyant en cursos i “master classes” al costat de prestigiosos professors d’àmbit internacional.


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  dimecres 16 de gener podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online) 

    Les entrades reservades per telèfon caldrà recollir-les màxim 15 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva