MÚSICA DES DE CASA

Els concerts des del sofà de casa

La pandèmia de coronavirus està multiplicant la imaginació i la creativitat de la gent, per fer més lleu el confinament a casa els artistes ens ofereixen els seus concerts des de casa, així que…#quedatacasa i segueix gaudint de la cultura.

La nostra idea és en fer una recerca i poder oferir diferents recursos a través del nostre web , estaran totes relacionades amb la música, tant de grups locals com internacionals. La idea és seguir gaudint de la cultura tots plegats, #culturaenviu #joemquedoacasa.


MIKEL ERENTXUN AL  JO EM QUEDO A CASA FESTIVAL

Mikel Erentxun interpreta les cançons  del seu mític grup Duncan Dhu en els mini concerts en temps de quarantena per covid 19 donant suport al concepte de #Joem quedoacasa. Com tants artistes que han demostrat la seva solidaritat en situació de confinament on els artistes ens regalen els seus concerts en directe de manera gratuïta.

Aquesta vegada tenim a MIKEL ERENTXUN, si t’agrada dóna-li al play!!

 


AMARAL Al JO EM QUEDO A CASA FESTIVAL

Si hi ha alguna cosa que ens està demostrant aquesta situació de confinament en la qual ens, a més del suport i la implicació de la gent, és el vessant més solidari on els artistes ens regalen els seus concerts en directe de manera gratuïta.

Aquesta vegada tenim a AMARAL, si t’agrada dóna-li al play!!

 


ÍNDIA MARTINEZ

Concerts yo me quedo en casa festival

Concerts a @yomequedoencasafestival, la plataforma ofereix cada dia, al seu canal d’Instagram, actuacions en “streaming” i també crea sessions de micro obert per donar oportunitats a nous artistes.

Si t’agrada l’Índia Martínez dóna-li al play¡

Que no pari la música!

 


CECILIA LEDESMA-JORGE BLENGINI – DARIO POLONARA

Si t’apassiona el tango i t’ho vas perdre ara podràs gaudir del concert que es va fer a Cotxeres Borrell sobre TROTTOIRS DE BUENOS AIRES, concert inspirat en els tangos de Cortázar. Gaudirem de temes com volver, rondando tu esquina… amb la meravellosa veu de la Cecilia Ledesma, amb el Jorge Blengini a la guitarra i el Dario Polonara amb la màgia del bandoneó.

 

 

 


QUARENTENA FEST

La plataforma impulsa actuacions en ‘streaming’ a través del seu canal d’Instagram @cuarentenafest. Podeu recuperar els concerts passats a la secció d’arxiu del seu tumblr o a les playlist de Youtube Cuarentena Fest. Aquesta setmana organitzen xerrades per parlar del futur de la indústria musical davant la crisi provocada per la covid-19.

 


Hores i hores de música amb el Taller de Músics

Del 24 d’abril al dissabte 9 de maig

El Taller de Músics és una de les escoles de música més reconegudes de Barcelona, pionera en la difusió del jazz, el flamenc i altres músiques populars. Un dels seus esdeveniments més remarcables és el festival Jazz I Am, una de les trobades del gènere més importants en l’àmbit internacional.

Malgrat que el Jazz I Am queda ajornat per l’emergència sanitària actual, al canal de YouTube del Taller de Músics hi trobareu hores i hores de música per gaudir-ne des de casa. 

 

 


ALEJANDRO SANZ CONFINAT! 

Alejandro Sanz devia haver començat la seva gira. Després de la declaració de l’estat d’alerta va cancel·lar el seu ‘Tour’ internacional, però va decidir delectar a tots els seus seguidors oferint un concert en línia gratuït a través de la plataforma Youtube. El «esdeveniment» va tenir lloc a les 9.30 de diumenge (hora espanyola) i després d’aquesta iniciativa, es van anar unint cantants com Juanes o Julio Reyes. Amb aquest espectacle obert a tot el públic, el cantant malagueny es va sumar a una llarga llista d’artistes nacionals i internacionals que donen suport al moviment #quedateencasa. Al voltant de 200 mil persones es van donar cita per gaudir del concert
a través de la petita pantalla i “Corazón partío” “Per teu amor” 0  Bombolles d’amor; van ser alguns dels temes més aplaudits pels seus fans.

Si t’ho vas perdre…dóna-li al play!


Aquest Dissabte 18 d’abril

Lady Gaga lidera el festival solidari ‘One World: Together at Home’, que es podrà veure per Internet i que recaptarà fons per la lluita contra el coronavirus. Elton John, Paul McCartney, Billie Eilish, Stevie Wonder, Maluma, Chris Martin, John Legend, Andrea Bocelli, Alanis Morissette, J Balvin o Lang Lang són algunes de la vintena d’estrelles internacionals de la música que hi participaran. La cita per nosaltres serà la nit de dissabte a diumenge a les dues de la matinada i es podrà seguir a través de Youtube, Facebook o Instagram, i també per la televisió a través d’Amazon Prime.

https://www.globalcitizen.org/en/connect/togetherathome/


Love of Lesbian CONFINATS!!!

No pateixis si no pots sortir de casa, la cultura entrarà a casa teva. Concerts en “streaming” durant la crisi del coronavirus.Han nascut iniciatives perquè la música no s’aturi, malgrat que sigui des del confinament a casa. En l’apartat musical, molts artistes estan anunciant petits concerts des de casa seva, que transmetran per les xarxes socials de forma gratuïta. Aquí us proposem algunes iniciatives:

Love of Lesbian: els membres del grup, que estan separats pel confinament, han engegat una particular iniciativa amb diferents tipus d’activitats culturals al seu Instagram @loveoflesbian. El guitarrista Jordi Roig pren, cada dimecres a les 16 h, un  #cafelesbiano amb algun personatge cultural. El bateria Oriol Bonet comparteix, cada dissabte a les 19 h, receptes de cuina senzilles i ràpides de fer. Santi Balmes farà una selecció de textos i els llegirà en veu alta els diumenges a les 18.30 h i Julián Saldarriaga, guitarrista i veu del grup, prepara una selecció de cançons que s’aniran anunciant la xarxa social. Concerts secrets Acqustic: la plataforma de músics emergents Acqustic ha adaptat la seva fórmula de concerts secrets al confinament. El públic s’ha d’inscriure al web http://www.acqustic.com/secretos i 24 hores abans rep la URL on s’emetrà el concert

 


THE SEY SISTERS A COTXERES!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et vas perdre el concert de les Sey sisters  a Cotxeres Borrell dins del circuit de Barcelona Districte Cultural?

Ara podràs gaudir d’elles!!

El trio de germanes The Sey Sisters  van presentar el seu segon disc, ‘Rise’ (2018), on  ens conviden a un viatge musical pels gèneres més diversos, des del gospel passant pel blues o la música afro caribenya. Uns cants impregnats de profunda emoció que sovint sorgeixen de la lluita contra la injustícia i de la defensa dels drets humans. 

Gaudeix de l’entrevista  a Yolanda i Kathy Sey, The Sey Sisters – al programa Terrícoles de betevé  i d’un dels seus tràilers. Que no pari la música!!!