20′ ESCENARI OBERT! NOVA CONVOCATÒRIA

DANSA CONTEMPORÀNIA, TEATRE DE TEXT, TEATRE FÍSIC I COMÈDIA SÓN ELS GÈNERES DE LES 4 COMPANYIES FINALISTES DE 20′ ESCENARI OBERT.

Més d’una vintena de projectes de diferents disciplines es van presentar a 20′ escenari obert els finalistes són:  Cia. Aní Grup: Julia Matas i Adri Mascort amb el projecte “Autoretat” . Dansa Contemporània. Cia. Maria la Culpa:  Marisol Robertson Cortés i Daniela Jacques Aviñó amb el projecte “Enfermeras” Teatre de tex Cia. Pilar Rodriguez CatónPilar Rodriguez Catón amb el projecte “Breast Ripper”.Dansa Contemporània/ teatre físic Cia. Liquidación por Derribo: Maribel Martin, Àngel López, Eva Caila amb el projecte. Mamas. Teatre: comèdia/drama

Es podrà gaudir de les diverses presentacions el dia 15 de març a partir de les 19 h al Centre Cívic Cotxeres Borrell . La marató escènica consisteix en gaudir del teatre de una manera pro activa i participativa. El públic podrà formar part de la programació amb el seu vot.

Una vegada més Cotxeres Borrell re-inventa la seva manera de generar teatre i proposar convocatòries.

Els artistes podran gaudir de la seva residència durant més de 3 mesos per preparar el 20’minuts de presentació, el projecte guanyador continua amb la seva residencia amb l’objectiu de generar un espectacle que serà programat el següent trimestre a la programació estable ESCENARI OBERT del mateix centre.