MAMPÖN 21/06

MAMPÖN
Amb Motiu de la Festa de la música

Dijous 21 de juny a les 20h

La banda barcelonina Mampön neix a l’any 2010 de la unió de 8 músics, que des del primer moment comencen a tocar regularment en el cèntric pub The Quiet Man . Al llarg de  l’any 2011 la banda comença a donar-se a conèixer tocant en diferents sales de Barcelona i també participen a importants esdeveniments populars. Les seves cançons instrumentals busquen sons i ritmes contemporanis amb una forta mirada al passat. Influenciats per diferents gèneres musicals com l’afrobeat, el funk i el rock, les cançons d’aquesta banda són esquinçadores, enganxoses  i amb un aire a cinema negre.

Neix l’any 2010, des del 2011 toquen regularment en el cèntric pub The Quiet Man i altres sales de Barcelona. També participen a importants esdeveniments populars. Les seves cançons instrumentals busquen sons i ritmes contemporanis amb una forta mirada al passat. Influenciats per diferents gèneres musicals com l’ afrobeat, el funk i el rock, les cançons d’aquesta banda són esquinçadores, enganxoses  i amb un aire a cinema negre.


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  divendres 14 de juny podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  
  • Les entrades reservades per telèfon caldrà recollir-les màxim 30 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.

Marc Vilar: Batería
Pere Juanola: Baix
Héctor Rodríguez: Guitarra
Carles Buqueras: Saxo tenor
Emilio Tarallo: Trompeta