EL MILLOR PELS NOSTRES FILLS 7/06

Divendres 7 de juny a les 20 h
EL MILLOR PELS NOSTRES FILLS .Espectacle guanyador del 2n premi del Laboratori Tísner
Cia. La Cítrica
Drama
Durada: 90 minuts

L’obra està basada en la història dels nens d’una secta new age que va existir a Austràlia entre els anys 60 i 90 coneguda popularment com a The Family.
Ens posem a la pell de la Sarah, una dona adulta que viu en un món nou, el món de les decisions, la llibertat… Però a ella la van entrenar precisament pel contrari: anul·lar la seva individualitat, reprimir els seus desitjos i confessar tots els seus secrets. Ara que s’ha decidit a ser


Fitxa artística: 
Dramatúrgia: Elisenda Coll/ Direcció: Simona Quartucci/ Ajudant de direcció: Anabel Caravaca/ Intèrprets: Montse Folgado, Marta Genís, Javi Príncep, Jordi Samper i Viviana Zappa/ Espai escènic i vestuari: Rebecca Font /Disseny espai sonor: Pau Matas/Disseny il.luminació: Oriol Mestre 


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  divendres 31 de maig podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

    Les entrades reservades per telèfon caldrà recollir-les màxim 30 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.