Activitats en motiu de l’obertura del Mercat de Sant Antoni

El passat 23 de maig el nou Mercat de Sant Antoni va obrir les portes, després de 9 anys d’obres de rehabilitació. Una obertura esperada amb molta expectació per paradistes i treballadors, i per tots els veïns i veïnes del barri de Sant Antoni.

En motiu de l’obertura, al centre oferim vàries activitats per conéixer el mercat més de prop i endinsar-nos en la seva història.

 

D’una banda, el dimecres 4 de juliol es farà la xerrada “El mercat de Sant Antoni, l’essència d’un barri obrer i popular”, on es farà un recorregut des dels inicis del mercat de Sant Antoni fins els nostres dies i el que ha significat, sobretot, en relació al barri i també a la ciutat.

També, el dissabte 7 de juliol pots venir a l‘itinerari Un passeig pel Mercat de Sant Antoni, al llarg del qual descobriràs la història del mercat de Sant Antoni i de la gent que l’ha viscut, en un passeig que et transportarà al passat.

 

Si sou uns amants de la història de la ciutat, o simplement teniu interès en conéixer més a fons un dels símbols del barri de Sant Antoni, no us podeu perdre aquestes activitats! Podeu fer les inscripcions acudint al centre, o a través de la nostra web, seguint aquest enllaç: http://cotxeresborrell.net/tallers/

 

Tal com va comentar el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, “el Mercat de Sant Antoni sempre ha estat un mercat de ciutat, que té la seva essència en la capacitat de nodrir el barri que l’envolta i que serveix per abastir una gran diversitat de productes”.