MAHĀBHĀRATA, LA MÀGIA DE LA NATURA 22/03

Divendres 22 de març a les 19 h
CIA. MAR CÁNOVAS
Teatre infantil – dansa

Breu resum: L’Anaït va néixer a Barcelona fa dotze anys, viu al barri del Raval i parla català, castellà i hindi. Abans de tenir-la a ella i a la seva germana Dalila, els seus pares havien viscut a Kerala, dins la casta dels sudras, però decidiren viatjar a Europa per tal de trobar feina i tenir ací la seva pròpia família. Un dia, l’Anaït rep un paquet molt gros de la seva àvia Lakshmi: el Mahābhārata, un llibre molt antic, de cuir amb incrustacions de pedres de colors que conté tot d’històries i il·lustracions sobre la mitologia i les tradicions a la Índia. Quan s’endinsa en les
seves pàgines, l’Anaït travessa de sobte les portes a un món de fantasia, ple d’aprenentatges i fets màgics que apropen a la nostra protagonista a les seves arrels i al país del que tant li han parlat els seus pares. “Mahābhārata, la màgia de la Índia” convida a tots els nens i nenes a un viatge per la Índia, on viuran aventures emocionants amb la nostra protagonista, l’Anaït, i els seus companys de viatge: Brahma, Vishnú i Shiva, uns déus molt savis i misteriosos, però una mica entremaliats.


Fitxa artística:
Autora i directora: Mar Cánovas (creació pròpia)
interpretació: Mar Cánovas


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  divendres 15 de març podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online) 

    Les entrades reservades per telèfon caldrà recollir-les màxim 15 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.