Lluita constant 25/07

Dijous 25 de juliol a les 20h
UNA LLUITA CONSTANT 
Cia. La Ruta 40
Teatre documental

L’espectacle és una exploració entorn de la vivència del compromís polític en moments convulsos. Prenent com a moment inaugural l’eclosió del maig del 68, la peça salta lliurement al llarg de cinc dècades, retrobant en certes escenes del passat algunes referències valuoses per rellegir el nostre present. Alguns dels fils que prenen força en aquest tramat són la lluita obrera, la lluita feminista, l’empoderament de la gent del carrer o el debat sobre la legitimitat de determinades formes de lluita. Ara bé, lluny de cap afany d’exhaustivitat, el relleu principal és en tot allò recurrent que batega per sota de cadascuna d’aquests lluites, en la interrelació profunda entre totes elles i en la seva transmissió de generació en generació.


Fitxa artìstica:

Una peça de creació de La Ruta 40 i Carlota Subirós amb Dramatúrgia i direcció Carlota Subirós Intèrpretació Alberto Díaz, Albert Prat, Alba Pujol i Maria Ribera Espai escènic i vestuari Xesca Salvà Il·luminació Carlos Marquerie Disseny de so Pau Matas Edició de vídeo i ajudant de direcció Raquel Cors Suport d’il·luminació Sergi Torrecilla Ajudant d’espai escènic Llorenç Balaguer Fotografia Kiku Piñol Producció executiva Maria G. Rovelló Producció La Ruta 40 i Festival Temporada Alta Alumna en pràctiques de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona: Raquel Cors (direcció) Alumna en pràctiques d’El Timbal. Centre de formació i creació escènica: Laura Rovira (interpretació) Una coproducció de Temporada Alta 2018 i La Ruta 40 amb el suport de la Sala Beckett i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Agraïments: Alfonso Amador, Lluís Arcarazo, Susana Arias, Jordi Balló, Lali Bosch, CCCB, Antonio Cervantes, Marina Garcés, Emma Giné, Ramon Espelt, Dani Lacasa, Marc Montanyès, Señor Paraguas, Pere Portabella, Josep Pujol, Gabriela Serra, Pere Torrell i Alejandro Zapico


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  dijous 18 de juliol  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

    Les entrades reservades caldrà recollir-les màxim 15 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.