LA LLIBRERIA 30/01

Dijous  30 de gener a les 19:30h
La Llibreria. Dir Isabel Coixet (2017)
Xerrada /col·loqui  sobre el talent de les dones i les barreres socioculturals a càrrec de Sandra Cordone, a les 18:15h*

En un petit poble de l’Anglaterra de 1959, una dona jove decideix, en contra de l’educada però implacable oposició veïnal, obrir la primera llibreria d’aquella zona. Guanyadora de 3 premis Goya entre d’altres.

*Si hem avançant en la igualtat, gran part es deu a la lluita de dones al món, que molts cops han estat a l’ombra. Tu, jo les dones en general lluitem encara avui per posar en marxa els nostres somnis, i ens queda molt camí per aconseguir les mateixes oportunitats que els homes, a la vegada que tenim que sortejar barreres socioculturals. M’acompanyes a descobrir quines són?

Sandra Cordone, consultora experta en Estratègies i accions de Màrqueting, Vendes, Comunicació i Tecnologies aplicades a la productivitat de les empreses i persones. Formadora al ESEC Formació, Foment Formació, Centre Metal·lúrgic de Sabadell, L’Ateneu de Sant Cugat, Rosa Valls Formació i PIMEC. És membre de la junta directiva de l’Associació de Dones Directives i Empresàries del Vallès – ADE VALLÈS Associació de dones emprenedores del Vallés.


Tràiler:


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  dijous 23 de gener podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  

Les entrades reservades per telèfon caldrà recollir-les màxim 10 minuts. abans de l’inici de l’activitat, sinó es perdrà la reserva.

Un cop iniciada l’activitat no es permetrà l’accés a la sala.