LA LA LAND, THE CITY OF STARS 19/12

Dijous 19 de desembre a les 19:30h
La la land, the city of stars
(2016) Dir: Damien Chazelle

Mia (Emma Stone), una jove aspirant a actriu que treballa com cambrera mentre que va a càstings, i Sebastian (Ryan Gosling), un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en antres s’enamoren, però la seva gran ambició per arribar al cim en les seves carreres artístiques amenaça amb separar-los. Gran triomfadora del l’edició dels Òscars, Globus d’Or i Bafta de l’edició del 2016.

* Descobrirem els secrets amagats darrera de la seva banda sonora

Només escoltant la música d’una pel·lícula sabrem de qui parla, què està passant i què passarà. Com? Gràcies als “motius” i els anomenats “leitmotifs”. I no, La La Land no és única en l’espècie. Descobrirem els secrets amagats darrera aquesta banda sonora i d’alguns altres exemples importants en la història de les bandes sonores.

Laia Ermi
De tots els adjectius que podria imaginar, friki és el que s’escau millor. Capaç de fer una marató de 4 pel·lícules de 3h cada una en un sol dia.

Sóc enginyera i professora d’estudis però també sóc instrumentista, directora de coral, apassionada de les pel·lícules i de la música però, el que m’entusiasma de debò és descobrir tots els secrets que s’amaguen darrera els films. Bandes sonores, com es graven, com es preparen els actors, les localitzacions on s’ha gravat, …

 


Trailer


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  dijous 12 de desembre podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí 

Les entrades reservades caldrà recollir-les màxim 15 min abans de l’inici de l’activitat, sinó es perdrà la reserva.