PROJECTES DESENVOLUPATS PERÒ NO ESTRENATS

La 2a Convocatòria Laboratori Tísner del Centre Cívic Cotxeres Borrell dona cabuda a projectes desenvolupats però no estrenats

  • Durant tot el mes de febrer companyies i artistes que treballin dins de l’àmbit de les arts escèniques podran presentar propostes de teatre i diferents variants escèniques, dansa, mim, clown, multidisciplinar, etc.
  • La finalitat d’aquesta incitava és donar suport a la creació i producció de projectes escènics. Cotxeres Borrell té una llarga trajectòria com plataforma facilitadora de recursos per accedir a circuits del sector professional (festivals, sales…)
  • Hi hauran tres premis econòmics més residencies. La proposta guanyadora rebrà la quantitat de 1200 €, la finalista 800 € i el premi del jurat 500 € per destinar al desenvolupament i producció del projecte.

El Centre Cívic Cotxeres Borrell des de 1996 té com protagonistes Les arts escèniques i entre els programes més destacats trobem les convocatòries Laboratori Tísner, de caràcter anual i 20′ d’escenari obert de caràcter trimestral. Aquesta última genera molta expectativa pel seu format on el públic de manera activa i participativa fa de jurat,  totes dues estan dedicades a donar suport a la creació escènica.

També compte amb una programació estable de teatre, cinema, música i exposicions.

Cal destacar que l’equipament té un ventall de tallers destinats a dinamitzar el territori i oferint un servei proper i de qualitat,  pels més petits  Cotxeres ofereix serveis com: L’Escola d’arts escèniques Petit Tísner, casal infantil i el recentment estrenat servei de O a 3.

Més informació feu clic aquí