INTERVENCIÓ URBANA 12/12 al 12/02

Intervenció artística a la façana del CC Cotxeres Borrell

El dimecres 10 d’octubre s’inicia el projecte 12+1 al centre cívic, un projecte d’intervenció artística a la façana de la Fundació Contorno Urbano, que pretén crear un espai expositiu a peu de carrer, més pròxim a la ciutadania i ubicat estratègicament.

Al llarg de 12 mesos, cada mes vindrà un artista diferent a pintar un mural a la façana, i la seva obra romandrà exposada durant 30 dies. En finalitzar els 12 mesos, els artistes exposaran a la sala d’exposicions del centre cívic la seva obra d’estudi (quadres, il·lustracions, escultures, etc.).

L’artista que tenim actualment és  Cristina lina, treballa entorn l’espai públic i el joc. Els protagonistes de la seva obra són els colors però també el seu traç divertit i animat. Ha pintat murals a Londres, Lima o Filipines. Més informació de l’artista  instagram: @cristinalina.

Estem molt emocionad@s de participar en aquest projecte tan creatiu i innovador, un projecte que ja ha estat en funcionament a Sant Feliu de Llobregat i L’Hospitalet de  Llobregat.

En aquest enllaç pots llegir la nota de premsa sencera: Nota de premsa Projecte 12+1