ESTIU 2020

ESCOLA D'ARTS ESCÈNIQUES TÍSNER ESTIU.

Durant el mes de Juliol, l’Escola d’arts escèniques Tísner ofereix a infants i joves, de manera lúdica i intensiva, un conjunt de disciplines de diversos àmbits artístics, que desemboquen en un espectacle de creació col·lectiva. Aquest treball es mostra al final de cada quinzena i gira al voltant d’una pel·lícula específicament triada per cada franja d'edat i que varia cada quinzena.

Amb els més petits treballem a través de jocs teatrals i dinàmiques de moviment per desenvolupar la imaginació, les capacitats expressives i la sensibilització artística.

En els més grans ja es desperta l’interès vocacional, és l’inici de la formació artística. Apareixen disciplines artístiques i especificitats tècniques com a part del desenvolupament de l’artista.

Algunes disciplines que integren el projecte són: teatre, cant i dansa contemporània i especialitats com la dansa urbana, africana, dancehall, circ, clown, màscara, dramatúrgia…

L’Escola inclou  dues sortides a la quinzena a teatres, espais de formació i activitats culturals de la ciutat.

*Activitat homologada dins de la campanya d’estiu de l’Ajuntament de Barcelona T'ESTIU MOLT 2020. Dona l’oportunitat a les famílies de demanar ajuts econòmics i monitors de suport a la diversitat funcional dels participants.

 

*COMUNICAT ESTIU 2020*

Les inscripcions a totes les activitats de vacances d'estiu per a infants i adolescents es fan aquest any des de casa per la situació d'excepcionalitat ocasionada per la Covid-19. També les sol·licituds d'ajuts. Més informació

L’oferta d’activitats de la campanya de vacances d'estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. Per tant, es possible que l’activitat no es pugui desenvolupar tal i com està prevista i homologada i que, fins i tot, no hi puguin participar totes les persones inscrites.

Per més informació: infantil@cotxeresborrell.net

COM FER LES INSCRIPCIONS?

  • PREINSCRIPCIONS

Teniu disponibles els quatre formularis corresponents als grups d'edat a l'apartat següent d'aquesta pàgina.

 

  • INSCRIPCIONS

Un cop hagueu omplert els formularis de preinscripció, l'equip del centre es posarà en contacte amb vosaltres a través del correu electrònic que hagueu  facilitat.

Us confirmarem la plaça o si quedeu en llista d'espera, us demanarem la documentació requerida i alguna informació personal extra.

 

  • AJUTS ECONÒMICS

Enguany els ajuts econòmics també es sol·licitaran a través d'un formulari en línia. Teniu tota la informació al següent enllaç:  T'ESTIU MOLT ajuts a les famílies a partir del 25 d'abril. Teniu temps fins el 19 de maig ATENCIÓ! Pròrroga fins el 31 de maig inclós.

 

  • SUPORT PER A LA INCLUSIÓ D'INFANTS I ADOLESCENTS AMB DISCAPACITAT

El procés de la gestió per sol·licitar monitors/es de suport es farà de manera no presencial. Es facilitarà el formulari un cop feta la preinscripció si es valora pertinent. Més informació aquí. Teniu temps fins el 22 de maig.

FORMULARIS PREINSCRIPCIÓ

CASAL D'ESTIU ESCÈNIC:

Petits/es Artistes A 

Petits/es Artistes B 

Teloners/es

FORMULARI PREINSCRIPCIÓ

CASAL TEMÀTIC ARTS ESCÈNIQUES:

Debutants (13 a 17 anys) 

ATENCIÓ: llista d'espera per a tots els torns!!

 

 

QUE CAL SABER PER INSCRIURE'S?

PREINSCRIPCIONS OBERTES a partir del 27 d'abril.

Places limitades.

S'habilitaran formularis en línia per fer les preinscripcions. Els formularis i les instruccions les tindreu disponibles en breus.

Per qüestions de salut, aquest any no hi haurà reunió informativa presencial per a famílies.

 

  • HORARIS I PREUS

Dilluns a divendres de 9 a 14 h

1er torn: del 29 de juny al 10 de juliol
2on torn: del 13 al 24 de juliol.

Classes obertes i mostres finals: 10 i 24 de juliol, a partir de les 17 h.

Preu per torn: 163.90 €.

Preu per setmana: 81.95 €.

  • DOCUMENTACIÓ que caldrà fer arribar via correu electrònic quan es sol·liciti:

Còpia del DNI del tutor/a.
Còpia del Llibre de Família.
Còpia de la targeta sanitària de l'infant.
Còpia del quadern de vacunació.

 

GRUPS D'EDAT*

Petits/es artistes A. Infants que han cursat P3, P4 i P5. Han de tenir els 4 anys fets.

Petits/es artistes B.  Infants que han cursat 1er, 2on, 3er i 4art de Primària.

Teloners/es.  Infants que han  cursat 5è, 6è i 1er de la ESO.

Debutants. Adolescents que han cursat 2on, 3er i 4art de la ESO i Batxillerat.

* Enguany i degut a l'estat d'excepcionalitat, ens resevem el dret de modificar els grups d'edat en funció de les inscripcions.